Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,423
tercih meselesi ekranı önemli değilse v2 daha iyi bir modelDaha ucuza oled olanı var.
direkt elde oynanacaksa oled daha mantıklı orası doğru yansıtmalı oynanacaksa v2 daha iyidirO fiyata oled alınması daha iyi hocam. V2 alınacaksa 2.el v2 alınabilir
Nedentercih meselesi ekranı önemli değilse v2 daha iyi bir model
direkt elde oynanacaksa oled daha mantıklı orası doğru yansıtmalı oynanacaksa v2 daha iyidir
V2 nasıl daha iyi hocam oledin şarjı daha iyi gidiyor.tercih meselesi ekranı önemli değilse v2 daha iyi bir model
direkt elde oynanacaksa oled daha mantıklı orası doğru yansıtmalı oynanacaksa v2 daha iyidir
Hocam hiç böyle yurt dışından bir ürün getiren arkadaş tecrübeniz varmı acaba? Yurt dışından bir laptop getirmeyi düşünüyordum akrabam vasıtası ile ama arkadaş kendi yanında getirse bile vergi alınıyor dedi bana.Cidden Oled ile V2 Arasında mı tartışıyorsunuz??? daha doğrusu
Switch 1 Almayı mı düşünüyorsunuz Hayla?
Eğer 2.Elden alacaksanız ucuza falan okey alın
Ama Sıfır Alacaksanız Sakın almayın Bence yurt dışına giden bı tanıdığınız vs. Varsa Söyleyin Size Gelirken Switch 2 Alsın Bir tane
Not:
-Switch 2 , Nisan'ın 2'sin de Çıkacak Ve Fiyatı 400-500 dolar arası deniyor Yani 14K ile 17K arası ve 400-450 dolar arası olma olasılığı çok daha yüksek gözüküyor yani Max 16K olucak gibi (kesin değil)
-Kısaca Eğer yurt dışından Getirme imkanınız Varsa Sakın Switch 1 Almayın
Yolcu beraberi kişisel eşya kapsamında 1 adet getirebilirHocam hiç böyle yurt dışından bir ürün getiren arkadaş tecrübeniz varmı acaba? Yurt dışından bir laptop getirmeyi düşünüyordum akrabam vasıtası ile ama arkadaş kendi yanında getirse bile vergi alınıyor dedi bana.
Teşekkürler.Yolcu beraberi kişisel eşya kapsamında 1 adet getirebilir
v2 oled den hangi açıdan daha iyi merak ettimtercih meselesi ekranı önemli değilse v2 daha iyi bir model