Arama sonuçları: *

1. D

Bluetooth kulak üstü mikrofonlu kulaklık önerisi

sizce hangi rengini almalıyım hocam mavi biraz bayık geldi düz siyah mı alayım kırmızı siyah mı
  2. D

hocam tamda bu kulaklığa bakıyordum biliyor musunuz bu fiyatlarda başka öneriniz var mı yoksa bunu almalı mıyım siz kullandınız mı daha önce
  3. D

Dostlar 200 250 tl ye bluetooth kulak üstü mikrofonlu kulaklık önerebilir misiniz
  4. D

Yeni Çıkan CHİA COİN (XCH)

870 evo var bendede 500 gb beyler gireyim mi :D
  5. D

İnce hesaptan kulaklık aldım ne zaman gelir?

tüm parçaları ince hesaptan aldım en ufak sorun çıkmadı monitör dahil şükürler olsun 2 max 3 güne geldi ankarada oturuyorum
  6. D

Dil bölümü okuyorum. Hedefim Amerika

almanya 2.dünya savaşından çıktığında hiç bişeyi yoktu boş boş konuşma bilader herkes kaçarsa kimse çalışmaz elini taşın altına sokmazsa nası düzelecek bu memleket neyse sizden hayır gelmez zaten güle güle iyi yolculuklar
  7. D

:D nasıl hizmet etmeyi düşünüyorsun bu ülkeye bu ülkeden kaçıp ölene kadar amerikada yaşamak isteyerek kendine bile yalan söylüyorsun bide inkar etmesi yok mu xd 1618417550 ayrıca üni 3 okuyorum ankarada pc müh abisi :)
  8. D

pp sinde mustafa kemal olan birisi ve amerikaya gidip ölene kadar orda yaşamak istiyorum diyen birisi.....işte sizin vatanperverliğiniz ancak bu kadar ancak gösteriş atam atam atam ama iş icraate gelince ölene kadar amerika tabi kardeşim devam et atam atam demeye pp yapmaya
  9. D

Öneri GT 1030 İle Deneyimim

ryzen 3600 var valodada sorunsuz götürüyor 0 kasma
  10. D

Öneri Gaming monitör tavsiyesi

kullanıyorum bunu gayet memnunum
  11. D

Yazılıma nerden başlanmalı

pyhton en kolay dil bence sonra java c geçebilirsin algoritma mantığını öğren dile alış
  12. D

6.925tl'ye bu sistem alınır mı ?

2022 ye kadar düzelecek gibi durmuyor hocam bende topladım 1030 aldım gaming gecelerinden
  13. D

Incehesap.com güvenilir midir??

güvenilir hocam tüm sistem parçalarını o siteden aldım
  14. D

Gamepower warcry nasıldır?

bende var hocam alttaki 3 fanı ters diğer yukardaki 6 fanı düz şekilde bağlarsanız çok güzel hava sirkülasyonu olucaktır görüntüsü zaten muazzam bence olup olabilecek en estetik güzel görünen kasa 🤗
  15. D

GT 1030 bu durumda alınır mı?

bende gt 1030 var sıfır valo lol cs 0 kasma ama monitör 2k 2k oynuyorum oyunları kasma donma yok şu anlık 700 tl gaming gecelerinden almıştım idareten ama işimi görücek gibi uzun süre inşAllah
  16. D

İtopya'dan aldığım monitör sorunlu ne yapmalıyım?

iyi diyorlardı ben sistem toplamadan önce kasaları hoşuma gitmediği için gamepower warcry aldım incehesaptan topladım iyi ama galiba sanırım her yönden
  17. D

aman hocam eğer bir sıkıntı çıkarsa üstüne soğuk su için İncehesap candır 1617615613 sorununuz çözülür umarım ama aklınızda bulunsun hocam bundan sonra itopyadan almamaya özen gösterin benim monitörü az kalsın ordan alıcaktım son anda vazgeçip ince hesaptan aldım
  18. D

hocam umarım sorununuzu çözerler keşke ince hesaptan alsaydınız ben tüm parçaları ordan aldım monitör dahil sorun çıkmadı şükürler olsun itopya iade olaylarında baya sorunlu malesef
  19. D

Yardım 27inç 1080pde pixeller gözle görülür ve rahatsızlık verir mi ?

kanka 2.5 a 2k 144 hz 27 inch hp monitör aldım 200 300 daha koyabilirsen ona bak 1080 p de 27 inch rahatsız edebilir 2k cam gibi gösteriyor
  20. D

itopya dan sistem alınır mı ?

hocam şöyle bi yorum okumuştum "itopyadan aldığın herhangi bir şeyde sıkıntı çıkarsa üstüne bir bardak soğuk su için" itopya iade ve onarım değişim konularında baya kötü diyorlar
Top Bottom