Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

🔥İndirim Razer Naga Pro 1449₺

Hocam bitirmişler 13.51 de geldi stoklara direk bitmiş
  2. EmreErkanAydın

🔥İndirim Razer Naga Pro 1449₺

STOKLARA GELDİ
  3. EmreErkanAydın

Klavye iade edilemeyen hijyen ürünleri arasında mı?

Hocam pek bir bilgim olmadığı için soruyorum thh gitsem olumlu bir sonuç çıkar mı sonuç olarak 14 gün hakkım bitmedi ve satıcı almayacağını belirtiyor.
  4. EmreErkanAydın

Klavye iade edilemeyen hijyen ürünleri arasında mı?

Trendyol'dan bir satıcıdan klavye aldım ve beğenmeyerek iade talebi oluşturdum. Sağlam kutuladım ve geri gönderdim ama satıcı kutu açıldıysa ürünün hijyen kategorisine girdiği için iade alamayacağını belirtiyor. Kulaklığı anladım ama klavye nasıl hijyen kategorisine giriyor konu hakkında bilgi...
  5. EmreErkanAydın

Güvenilir satış yapabileceğim site

Monitörümü satmak istiyorum da önerdiğiniz güvenilir bir site var mı ve satış yapmadan önce alabileceğim önlemler
  6. EmreErkanAydın

Öneri 📦Amazon Kargo Firması Seçeneği📦

Agt nin neresi iyi adam evde 4 kişi olmamıza rağmen geldiğini bizim duymadığımızı söylüyor adres falan karışmıştır evde 4 kişiydik duymadık deyince de gel alıyorsan al yoksa geri gönderiyorum diyor yanına gidince de utanmadan bir de sorguya çekiyor nerdeydin ben geldim yoktun yok seni bilmem ne...
  7. EmreErkanAydın

Saç Dökülmesi İçin Tavsiye

maddi durumun varsa özel dermatoloklara bir görün devlette adam akılı doktor yok yarım yamalak tahlil yapıyorlar ha yoksa bir devlete görün saçını soğuk suyla yıkamaya başla artık vücudunu ılık ama kafanı soğu bir şekilde yıka ve doğal şampuanlar kullanmaya başla veya sabun onlar daha iyi...
  8. EmreErkanAydın

Saç Dökülmesi İçin Tavsiye

Saç birden fazla sebepden dolayı döküntü oluyor 1. gidip tüm kan tahlillerine bakman D-.ÇİNKO-FOLİKASİT-B12-DEMİR +HEMOGRAM gidip baktırdın ve herhangi bir sorun yoksa 2. saçında kepek ve yağlanma var mı çok fazla yağlanan saçlar kafa derisinde bir tabaka bırakıyor saçlar uzadıkça o deri...
  9. EmreErkanAydın

item satış rezaleti

Bu tarz hesaplar teslim edildikten sonra max 1-2 gün içerisinde şifreleri değiştiriliyor
  10. EmreErkanAydın

İtopyanın bu rezalet fiyatları nedir ?

Bence gayet durumdan memnunlar dolar - euro enflasyon ortadayken %1 le seçim 2 tura bıraktılar
  11. EmreErkanAydın

kargom nerede nasil ögrenebilirim

yarın gelir büyük bir ihtimalle
  12. EmreErkanAydın

🔥SİGARAYA DEV ZAM GELİYOR! 1 PAKET 50 ₺'ye DAYANACAK!

valla ben içmiyorum en iyisi
  13. EmreErkanAydın

Yardım logitech g502se garanti değişim ama ellerinde ürün yok

logitech ilk defa kullandığım bir marka elimde g535 var bende garantiye gönderdim 1ay 6 gün oldu anca garantiden ürün geldi ve ürün de sorunlu yine aynı cızırtı mevcuttu bir daha almam bu markayı garantisi ve ürünün kendisi çok kötü
  14. EmreErkanAydın

Yılbaşı sonrası fiyatlar!

Valla bence fiyatlar artacak dolar artmaya başldı asgari ücret de zam yapılacak
  15. EmreErkanAydın

❌İndirim Bitti! Alienware 24.5" 360Hz 0.5ms 8699 TL !!!

Anlamadığım için almadım hisse bende monitör var 4-5 ay oldu alalı eve sokmam sıkıntı monitörü
  16. EmreErkanAydın

Para dolarda bozasım gelmiyor ama bi yandan da alasım var
  17. EmreErkanAydın

param var ama alırsam eve giremem
  18. EmreErkanAydın

Yardım Sevgilim için hediye önerisi.

kapalı mı sevgilin ?
  19. EmreErkanAydın

Yardım Bot seçiminde yardım

İkisi de aynı
Top Bottom