Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Bilgisayarcıda yaşanan tartışma

Hocam cidden 2024'de daha yeni mi fark ediyorsunuz dolandırıcı olduklarını çoğu telefoncu falan'da öyle milleti kazıkladıkları için insanlar büyük firmalar resmi firmalar'dan almaya başladı o yüzden bu kansızlarda Halka Saplıyor'lar fiyatları -Hocam Tavsiyem kendiniz araştırın bu tarz şeyleri...
  2. KaptanMC

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

Hocam Son Zamanlarda Özellikle son 2-3 aydır Forumda bu sorunu yaşayan NVDİA Kullanıcılarıda gördüm bu yüzden bence sorun AMD ile falan alakalı değil hatta direk ekran kartlarıyla alakalı değil başka bir şey ama Hayla nolduğunu bilmiyorum bakın az araştırın göreceksiniz ki son aylarda bir çok...
  3. KaptanMC

İlk oynadığınız oyunu hatırlıyor musunuz ?

İlk Oynadığım oyun⬇️ GTA Türk (amca oğlumun pc'de oynamıştım 😁) Tam hatırlamıyorum ama şunlardan biri olmalı⬇️ (Kendi Bilgisayarımda!) - Counter Strike 1.6 - Nfs Underground - Half-Life
  4. KaptanMC

RTX 4060 Ti 16 GB (OC) i5 13400F Valorant'ta düşük FPS veriyor

Hocam Map'e göre FPS değişiyor bilginiz olsun belki oynadığınız map ile alakalıdır o fps Valorant, CS 2 vs. gibi FPS oyunları İşlemci odaklıdır bu yüzden işlemci izi güncellediğinizden emin olun -Muhtemelen bir yerde bir şey yaptınız şahsen ben mantık çerçevesi içinde kurcalayarak Çözüyorum...
  5. KaptanMC

7500f ile 4070 ti süper 1080p ve 1440 p de darboğaz yapar mı

1080P'de yapıyor diye biliyorum Ama 1440P'de hiç sorun olmaz (ama tavsiyem 2K'da bile yine Medium hatta High grafiklerin altına inmeyinki tam performansı alabilin)
  6. KaptanMC

RTX 4060 Ti 16 GB (OC) i5 13400F Valorant'ta düşük FPS veriyor

Hocam 35K'da normal değil ki zaten +24K fazladan para ödemeye deymez Neyse -FPS'nizin düşük olmasının 3 sebebi Olabilir -Grafik ayarlarınız yüksekte Falandır o yüzden tüm ayarları düşüğe alın veya 2K çözünürlükte oynuyorsanız duüşürün (FPS oyunları düşük ayarda oynanılır FPS önemli olduğu...
  7. KaptanMC

4070 TI SUPER Ekran Kartı Kullananlar Acil ::..

Hocam mesela siz bu testi Kaça kaç çözünürlükte yaptınız yazmıyorda???
  8. KaptanMC

Yeni ESPOR Sistemimin Test Sonuçları Normal mi?

Dediğim gibi konu açın ve RTX 4070Tİ Süper kulananlardan test isteyin ama işlemci falan farklı olduğu için bı kaç FPS fark edebilir bu yüzden ortalamasını alın işte baktınız sisteminiz çok kötü arayın aldıgınız yeri aw o. Neden benim 4070Tİ Superim düsük FPS veriyor bu ne mining'den mi...
  9. KaptanMC

STALKER 2 İçin Sistemim Nasıl Performans Verir?

Hocam çok garip bir soru olmuş Grafik Ayarları arasında farklılıklar olduğunu söylemişsiniz ama 1080p'de rahat oynarmıyım diyorsunuz?? Yani 1080p medium-high falan oynarsınız Ama Epic'de 60 FPS üstü FSR'sız oynayamazsınız muhtemelen Tabi ben Söylediği ayarları grafik ayarları olarak...
  10. KaptanMC

Hocam haberiniz olsun Undervolt Işı degerlerini evet düşürür ama kesinlikle Performans Artışı yapmaz Undervolt dediğimiz şey parçanın Cektiği w kısıtlamak/düşürmek olarak düşünebilirsiniz yani tam tersi performansı birazcık düşürür a oyunlarda bı tık 1-3FPS düşürür çok değil 1731734941 Hocam...
  11. KaptanMC

Mesela bu video'ya bakın hocam işlemci+Ekran kartı falan ve ayarlar birebir aynı ama Ortalama 345fps alıyor eğer 10 bilemedin 20 taş çatlasın olmaz ama 30fp olsa neyse dicem hafif değişiklik gösterebilir derim ama arada 60-80fpa fark var bı kontrol edin sisteminizi hocam bı terslik var -kendi...
  12. KaptanMC

Hocam bana FPS çok düsük gibi geldi Yani RTX 4070Tİ Super'den bahsediyoruz ++1920X1080P'de eğer 2K'da olsa neyse ama kesinlikle 1080P için çok düşük geldi bana
  13. KaptanMC

Steam 470 gb yer kaplıyor ? (bunun nedenini anlayamadım)

Hocam indirme boyutundan bahsetmiyoruz zaten attığı görselde indirme değil kapladığı alan boyutu gösteriliyor ve asıl sorun güncellemeler 227GB yer kaplıyor muhtmelen Black ops gelen güncellemeler ve War thinder ile alakalı muhtemelen güncelleme gelince Eskilerini silmiyor
  14. KaptanMC

Sorun çözüldü yazmışsınız Sorun neymiş hocam?? Hocam Güncellemeler nasıl o kadar fazla ne yaptınız böyle😂 ya Call of duty baya gübceleme geliyor 30gb falanda o bile bu kadar yer kaplamaz😂
  15. KaptanMC

Hocam Steam ayarlarına girin ve indirme klosörü ve yedekleme ayarlarına bakın bence 2 sebebi olabilir 1-bir şekilde yanlışıkla oyunların bir kısmını Common değilde steamapps'a indirmiş olabilirsiniz 2-oyunların konumunu taşıdıysanız eski oyunlar kalmış olabilir diğer klasörde (Klasör'ü açıp...
  16. KaptanMC

Elimdeki sistemi kaça satarım

Hocam galiba gözlük lazım size bu mu 6K eder ciddi misiniz???? İşlemci tarihi eser zaten ekran kartı'da tarihi ama neyse Max Taş çatlasın 4K eder fazlası etmez he gidip içine az daha iyi bir işlemci takar temizler sonra Trendyol'da sıfır gaming PC valorant oynanır yazsın eminim ki 1 ay olmadan...
  17. KaptanMC

Pc idareten ekran kartı önerisi

Hocam tavsiyem 7K bandına RX 6700XT al gayet güçlü bir kart üzmez özelliklede Red Devil serisi Buz gibi (dikkat et Mining'li okmasın) Ayrıca böyle bir sistemin varsa muhtemelen 2K Monitörün vardır bu yüzden Nvidia Tarafında RTX 3070 Altı kart 2K'da tatmin etmez AMD tarafında da RX6700XT altı...
  18. KaptanMC

Youtube bendemi çöktü yoksa genel sıkıntımı

Bende niye gitti diyorum
  19. KaptanMC

Çözüldü✓ Minecraft girdikten sonra pcnin içinden gelen ses

Yani nasıl bir ses olduğunu bilmediğimiz için 2 Olasılık var Ya arkadaşın Dediği gibi CW sesi kısaca şu direklerdeki kablolardan gelen Elektirik sesi gibi düşünebilirsin dediğin ses buna benziyor Yada aşırı Yüksek Bir Shader pack Kurduğun İçin Ekran kartının Anasını Ağlatıyorsun aşırı ısınıyor...
  20. KaptanMC

Bilgisayarım mı hacklendi?

Knk haberin olsun zaten cookie'lerini aldılarmı rahatlıkla Steam Guardını bay pass edebikiyorlar 1729381322 Hocam afederainiz ama Awast gibi b**'tan uygulamaları kullanmayın Awast'ın kendisi virüs zaten en çöp Program diyebilirim Önerim Kaspersky kullanın en iyisi Ve en güveniliri muhteşem bı...
Top Bottom