Neler Yeni

Yeni ESPOR Sistemimin Test Sonuçları Normal mi?

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Salih
Hocam Cinebench Testleriniz gayet normal zaten Cinebench'in kendi sistesindeki test yapanların ortalaması yazıyor onunla karşılaştırabilirsiniz

-Ama bende demesi ekran kartında bir şey var gibi çünkü internet'te forumlarda falan RTX 4070Tİ sonuçları'na baktım (nedense Tİ süper olanın furmark bulamadım furmark test sonuçları sitesinde bile yok bu kart)
Alıntıyı görüntüle
Hocam mesela bu RTX 4070 Tİ ve 2K'da testi yapmış ve buna rağmen FPS sizinle aynı + RTX 4070Tİ süper sizinki sizinki'nin daha güçlü olması gerekiyordu

Ama internette test sonuçlarını bulamadığım için en iyisi siz bir konu açın Ve RTX 4070Tİ Süper kullananlarda Furmak testlerini rica edin ve kendinizinki ile karşılaştırın

Ben de beğenmedim FPS değerimi 1080p de.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ben de beğenmedim FPS değerimi 1080p de.
Dediğim gibi konu açın ve RTX 4070Tİ Süper kulananlardan test isteyin ama işlemci falan farklı olduğu için bı kaç FPS fark edebilir bu yüzden ortalamasını alın işte baktınız sisteminiz çok kötü arayın aldıgınız yeri aw o. Neden benim 4070Tİ Superim düsük FPS veriyor bu ne mining'den mi çıkardınız falan deyip degişim isteyin değişim kabul etmeseler veya ellerinde yoksa muadili bir kart isteyin

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Salih
Teşekkürler hocam, konu açtım, benzer kart sahiplerinden test sonuçları bekliyorum. Gaming.gen.tr yetkilisi arkadaş oyunlarda test etmemi söyledi. Bu tarz programlar doğru sonuçlar vermeyebilir dedi.

Top Bottom