Arama sonuçları: *

1. StarWars

Bilen biri fitness program yazma şansı var mı?

Çok teşekkür ederim <3
  2. StarWars

Bir iki kişiden şöyle bir yorum aldım; 1 ay FB 8 hafta split sonrasında PPL 1664730742 O tarz takviyeler almalı mıyım bilmiyorum, gainer almayı düşünüyorum ama sizin fikriniz nedir? 1664730968 Ve PPL nasıl bir program bir örnek atman mümkün müdür
  3. StarWars

Hocam şöyle bir şey düşündüm sizin de fikrinizi merak ediyorum 2 hafta adaptasyon FB 8 hafta PPL sonrası allah kerim fatih terim
  4. StarWars

Savaş cebecinin spora yeni başlayanlar için yazdığı bir programı buldum bunu uygulayayım mı sizce? 1. gün Göğüs Sırt 2. gün omuz kol 3. gün bacak 4. off kalan günler tekrar
  5. StarWars

Ne demek istediğini anlamadım dostum, iyi forumlar👍
  6. StarWars

3 gün değilde 5-6 gün giderim 1664654901 Bu programı da dikkate alacağım bahsettiğin kanallara da bakacağım, direk PPL ile başlayayım diyorsun yani
  7. StarWars

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yaparak başlayıp ne ile ilerlemeliyim sonradan?
  8. StarWars

Bilmediğim için belki ihtiyacınız olur diye yazdım
  9. StarWars

Şu an yiyorum dediğim gibi son 1 ayda 5 kilo aldım gainer almayı da düşünüyorum
  10. StarWars

Tamamdır atılan videonun programı iyi midir?
  11. StarWars

Evet genellikle kahvaltı haricinde öğünlerim beyaz et ve makarna/pilava dayalı karbonhidratta fazlasıyla alıyorum anladım <3 Peki ilk 1 ay fullbody yapıp PPL e geçmem mantıklı mı biri öyle bir şey yazmıştı
  12. StarWars

Peki bir şey soracaktım gün içinde genelde evdeyim 2500 kalori alıyorum her gün genellikle bu da protein ağırlıklı iyi mi sizce?
  13. StarWars

Yok kesinlikle normal değil, almaya çalışıyorum işte hedefim gelecek 1.5 ayda 60 kilo olmak
  14. StarWars

Dediklerinize bakacağım çok teşekkür ederim.
  15. StarWars

yanlış yazmadım, dediğim gibi alıyorum son 1 ayda 5 kilo aldım öğün sayımı artırdım bunla beraber spor yapıp vücudumu geliştirmek istiyorum
  16. StarWars

fullbody ile mi başlamalıyım peki yoksa direk split mi girmeliyim?
  17. StarWars

16 yaşındayım en geç 3 gün içinde fitnessa başlayacağım PT olmayacağı için programa ihtiyacım olacak nasıl bir program benim için ideal olur? Boy: 183 kilo: 55 (son 1 ayda 5 kilo aldım almaya çalışıyorum şu an) başka ne gibi veriler vermem gerektiğini bilmiyorum
  18. StarWars

Sizce tekvando mu kick boks mu?

farklı bir öneriye açıksan aikido da önerebilirim ama bunlar arasından ise kickbox
Top Bottom