Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

🔴NASIL KİLO ALIRIM???

https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/ ayrıca bu siteyi de önerebilirim aldığın besinlerin makro ve kalori bilgisini gösteriyor takibin daha kolay olur.
  2. SeastoreKing

🔴NASIL KİLO ALIRIM???

antrenman programı istersen onun için de soru sorabilirsin onu da ayarlarız sana.
  3. SeastoreKing

🔴NASIL KİLO ALIRIM???

zaten kas yapmak için daha fazla kalori almak zorundasın her türlü kas yaparken yağlanıcaksın definasyon en son iş senin hedefin şuan kaslanmak yani. https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/ buradan alman gereken kalori ve makroyu hesapla ona göre beslenme programı oluşturabilirsin. hatta...
  4. SeastoreKing

🔴NASIL KİLO ALIRIM???

yağı kasa çevirme diye bir şey yok harcadığından fazla kalori alırsan her türlü kilo alırsın kas yapmak istiyorsan protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisin internette makro hesaplayıcı siteler mevcut.
  5. SeastoreKing

Sigaradaki tütünü çıkartıp çay koyup içmek zararsız mı?

direk tütünü demle öyle iç knk.
  6. SeastoreKing

Anterman sonrasi bacak agrisi nasil gecer

bende ilk başladığımda aynı şeyi yaşadım ama gittim yine de iki ayağıma da birden kramp girdi yürüyemedim.
  7. SeastoreKing

Anterman sonrasi bacak agrisi nasil gecer

bahanelere çağrı yok alışma sürecinde normal o ağrılar. dayancan biraz.
  8. SeastoreKing

Fitness - Yağ Yakımı Yardım.

kahve :D spordan 1 saat önce içersendaha iyi olur.
  9. SeastoreKing

FİTNESSCILAR NEDEN YOGURT ÖNERMİYOR?

dostum whey ler bile peynir altı suyundan yapılıyor. her gün lor peyniri yemen bile senin faydana olur.
  10. SeastoreKing

Pazartesi Spora başlıyorum öneri

kalori hesabı kesinlikle yapmalısın günde en az yarım saat kardiyo yapmanı öneririm ve full body yapabilirsin hregün.
  11. SeastoreKing

Zayıfım helppp (Nasıl Kilo Alırım?)

yüksek kalorili shake ler hazırlayıp içebilirsin. her şey harcadığın kaloriden daha fazlasını almaya bağlı günlük 3000 kalori ve üzerini alırsan daha hızlı kilo alırsın.
  12. SeastoreKing

Az Önce Spora Yazıldım Birkaç Sorum Var

eğer kiloluysan kaleri açığı bırakıp kardiyo yapmalısın zayıfsan hem kaloriyi yüksek tutup hem antrenman yapmalısın kardiyoya gerek yok . ayrıca ne yaparsan yap steroid basmadan 2 ayda çok bir değişim göremezsin. en hızlı şekilde gelişmek istiyorsan yemek programı yapıcaksın hergün düzenli...
  13. SeastoreKing

Yeni başlayan hafif kilolu birisi için yağ yakmayada uygun fiyatlı protein önerisi

https://www.gittigidiyor.com/spor/sporcu-besin-takviyesi-supplement/protein-tozu/hardline-nutrition-whey-3-matrix-908-gr_spp_857652?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.8.8&id=566336250 içinde hem kreatin hemde bcaa var zaten marka konusunda çok...
  14. SeastoreKing

Vücut yağ oranımı nasıl öğrenirim

en kolayı görüntüne bakarak karar vermen. internette %kaç yağ oranında nasıl göründüğün gibi birsürü görsel bulursun. aşağı yukarı aynı oluyor.
  15. SeastoreKing

Kanal tedavisi kısa animasyon

süreç biraz uzun sadece. birkaç kere git gel yapman lazım. öyle hemen olup bitmiyor.
  16. SeastoreKing

Az yiyerek kilo verilir mi?

olayın az yemekle alakası yok az yiyip yüksek kalori alırsan yine kilo alırsın kalorisi az besinler tüketmeye bak. https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/ buradan yiyeceklerin kalori ve besin değerlerine bakabilirsin. her şey kalori farkına bakıyor spor yapmasan bile harcadığından az kalori yersen...
  17. SeastoreKing

Aşı olduktan sonra koluma su değdi.

su değmesinden ziyade keseleme demişlerdi bana o kolunu keselemediysen bir şey olacağını sanmam.
  18. SeastoreKing

[GÜNCELLEME]Parmağım kırılmış olabilir mi?

bana da olmuştu aynı bunun gibi hasteneye gitmiştik kırılmamıştı. bunun da kırık olduğunu zannetmiyorum ama hastaneye gitmenin de zararı olmaz.
  19. SeastoreKing

Sinovac Vs Biontech? Sizce hangi aşı daha iyi?

bir arkadaşımın ailesinde alerji var doktor dedi alerjiniz varsa sinovac olun diye bir tarafımdan uydurmuyorum heralde bende.
  20. SeastoreKing

Sinovac Vs Biontech? Sizce hangi aşı daha iyi?

o zaman bence sinovac olun biontech yan etki gösterebilir alerjilere karşı.
Top Bottom