Neler Yeni

Pazartesi Spora başlıyorum öneri

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
merhaba 95 kilodan fazlayım veya azım ama bu civarlardayım yaşıtlarıma göre kiloluyum spora başlayacağım sizce neler yemeli tüketmeliyim ne yapmalıyım

ZeroGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Karaesma
merhaba 95 kilodan fazlayım veya azım ama bu civarlardayım yaşıtlarıma göre kiloluyum spora başlayacağım sizce neler yemeli tüketmeliyim ne yapmalıyım
Dostum öncelikle şimdiden başarılar,yeme kısmında sakın ama sakın bir anda kesme çünkü vücut bir anda sarsılır ve metabolizma düşüşe geçer ve kısa vadede kg vermiş olursun ama sonraki günler yorgunluk iştahlık baş göstermeye başlar öncelikle yemek yemeyi hızlı bırakma yemeğinin yanında bolca su iç bu sayede tokluk hissetmeye ve yemeği az yemiş olursun yemeğinin içinde yada günlük öğünlerinde özellikle lif bulundur bunları yaparken zaten istemsizce artık yememeye başlarsın ve lif sayesinde metabolizma hızın artar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum öncelikle şimdiden başarılar,yeme kısmında sakın ama sakın bir anda kesme çünkü vücut bir anda sarsılır ve metabolizma düşüşe geçer ve kısa vadede kg vermiş olursun ama sonraki günler yorgunluk iştahlık baş göstermeye başlar öncelikle yemek yemeyi hızlı bırakma yemeğinin yanında bolca su iç bu sayede tokluk hissetmeye ve yemeği az yemiş olursun yemeğinin içinde yada günlük öğünlerinde özellikle lif bulundur bunları yaparken zaten istemsizce artık yememeye başlarsın ve lif sayesinde metabolizma hızın artar
çok ye yada az ye demek klasik olur veya yanlış olur ama mutlaka dengeli beslen gün içindeki alacağın kaloriyi dengeli bir beslenme ile halledebilirsin ama mutlaka suyu eksik etme eğer unutuyorsan telefona alarm kur çünkü bu süreçte su ile sıkı sıkı bağlanman gerekir

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Kardeşim selamlar, öncelikle burda yazarak kendini yorma bile . Spor hocasına nasıl olmak istediğini söyle o sana gerekli diyeti ve programı yazacaktır. Ben 84.7 kilo olarak başladım vücudumda %14 yğ var bölgesel yağlanma bel kısımları. Normal diyet yazdı bana ve ful body çalışma programı yazdı. 20 günde 4 kilo verdim ve kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum. Bilgin olsun

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim selamlar, öncelikle burda yazarak kendini yorma bile . Spor hocasına nasıl olmak istediğini söyle o sana gerekli diyeti ve programı yazacaktır. Ben 84.7 kilo olarak başladım vücudumda %14 yğ var bölgesel yağlanma bel kısımları. Normal diyet yazdı bana ve ful body çalışma programı yazdı. 20 günde 4 kilo verdim ve kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum. Bilgin olsun
bi ara daha gittim yardımcı olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi ara daha gittim yardımcı olmuyor
yemek konusunda

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
kalori hesabı kesinlikle yapmalısın günde en az yarım saat kardiyo yapmanı öneririm ve full body yapabilirsin hregün.

The Batman

80+ Silver
Arada diyeti bozup yada canın çeker cips kola falan yiyebilirsin moral bozma istikrarli ol sorun olmaz

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepinize çok teşekkür ederim

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Yardımcı olmuyorsa o spor salonuna başlamamalısın bile bak benim normal diyet listemi atayım sana kardeşim.

Ekler

• 915209BB-000C-4028-AB38-B4198C0017EA.jpeg
    915209BB-000C-4028-AB38-B4198C0017EA.jpeg
    52.7 KB · Hit: 31

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
b
Yardımcı olmuyorsa o spor salonuna başlamamalısın bile bak benim normal diyet listemi atayım sana kardeşim.
ben kendi yaptığımda sabah omlet yanına kepek ekmeği öğlen yaklaşık
300 gram tavuk göğsü veya 2 kutu ton balığı akşam bir şey yok ara öğünleri saymadım

Top Bottom