Dostum öncelikle şimdiden başarılar,yeme kısmında sakın ama sakın bir anda kesme çünkü vücut bir anda sarsılır ve metabolizma düşüşe geçer ve kısa vadede kg vermiş olursun ama sonraki günler yorgunluk iştahlık baş göstermeye başlar öncelikle yemek yemeyi hızlı bırakma yemeğinin yanında bolca su iç bu sayede tokluk hissetmeye ve yemeği az yemiş olursun yemeğinin içinde yada günlük öğünlerinde özellikle lif bulundur bunları yaparken zaten istemsizce artık yememeye başlarsın ve lif sayesinde metabolizma hızın artarmerhaba 95 kilodan fazlayım veya azım ama bu civarlardayım yaşıtlarıma göre kiloluyum spora başlayacağım sizce neler yemeli tüketmeliyim ne yapmalıyım
çok ye yada az ye demek klasik olur veya yanlış olur ama mutlaka dengeli beslen gün içindeki alacağın kaloriyi dengeli bir beslenme ile halledebilirsin ama mutlaka suyu eksik etme eğer unutuyorsan telefona alarm kur çünkü bu süreçte su ile sıkı sıkı bağlanman gerekirDostum öncelikle şimdiden başarılar,yeme kısmında sakın ama sakın bir anda kesme çünkü vücut bir anda sarsılır ve metabolizma düşüşe geçer ve kısa vadede kg vermiş olursun ama sonraki günler yorgunluk iştahlık baş göstermeye başlar öncelikle yemek yemeyi hızlı bırakma yemeğinin yanında bolca su iç bu sayede tokluk hissetmeye ve yemeği az yemiş olursun yemeğinin içinde yada günlük öğünlerinde özellikle lif bulundur bunları yaparken zaten istemsizce artık yememeye başlarsın ve lif sayesinde metabolizma hızın artar
bi ara daha gittim yardımcı olmuyorKardeşim selamlar, öncelikle burda yazarak kendini yorma bile . Spor hocasına nasıl olmak istediğini söyle o sana gerekli diyeti ve programı yazacaktır. Ben 84.7 kilo olarak başladım vücudumda %14 yğ var bölgesel yağlanma bel kısımları. Normal diyet yazdı bana ve ful body çalışma programı yazdı. 20 günde 4 kilo verdim ve kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum. Bilgin olsun
yemek konusundabi ara daha gittim yardımcı olmuyor
kalori hesabı kesinlikle yapmalısın günde en az yarım saat kardiyo yapmanı öneririm ve full body yapabilirsin hregün.merhaba 95 kilodan fazlayım veya azım ama bu civarlardayım yaşıtlarıma göre kiloluyum spora başlayacağım sizce neler yemeli tüketmeliyim ne yapmalıyım
ben kendi yaptığımda sabah omlet yanına kepek ekmeği öğlen yaklaşıkYardımcı olmuyorsa o spor salonuna başlamamalısın bile bak benim normal diyet listemi atayım sana kardeşim.