R3b311i0n_01
80+ Bronze
silindi
Son düzenleme:
zaten kas yapmak için daha fazla kalori almak zorundasın her türlü kas yaparken yağlanıcaksın definasyon en son iş senin hedefin şuan kaslanmak yani. https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/ buradan alman gereken kalori ve makroyu hesapla ona göre beslenme programı oluşturabilirsin. hatta ben hesapladım günde 100 gram protein ve 500 gram karbonhidrat alman lazım. kabaca günde 4 yumurta ve 500 gram tavuk yesen proteini karşılarsın karbonhidratı da makarna ve pilavdan karşıla zaten paketin arkasında karbonhidrat değerleri yazıyor zor değil hesaplamak,Yağı kasa çevirmek derken ilk önce kilo alıp sonra o yağları eritip daha şekilli vücuta sahip olabilirim demek istemiştim. Şuan göğüs de çalışsam göğüsümde yağ olmadığından o şekillenmeyecek
Bu site çok güzelmiş hocam sağolunzaten kas yapmak için daha fazla kalori almak zorundasın her türlü kas yaparken yağlanıcaksın definasyon en son iş senin hedefin şuan kaslanmak yani. https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/ buradan alman gereken kalori ve makroyu hesapla ona göre beslenme programı oluşturabilirsin.
antrenman programı istersen onun için de soru sorabilirsin onu da ayarlarız sana.Bu site çok güzelmiş hocam sağolun
Tabikide çok sevinirimantrenman programı istersen onun için de soru sorabilirsin onu da ayarlarız sana.
Hocam nasıl yiyiyorsunuz, neler yiyiyorsunuz.Boyum 1.76 57 kiloydum evde 3 ay 5kg dumbell ile çalıştım şuan 63 kiloyum ( ramazanda 3 kiko verdim geri 2 haftada topladım ) Bende hiç alamıyordum zorladım oldu.
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/ ayrıca bu siteyi de önerebilirim aldığın besinlerin makro ve kalori bilgisini gösteriyor takibin daha kolay olur.Tabikide çok sevinirim
hızlı yemek daha mantıklı gibi geliyor ama bu konuda bilgi sahibi değilimAma diğerlerini çok hızlı yerim. Yavaş yemem daha mı iyi olur yoksa
Kilo alıp sonradan kasa çevirme diye bir şey yok, yağ alırsın ve yağlar kasa dönüşmüyor.16 yaşındayım boyum 182 kilom 57-58 arası. Yiyiyorum yiyiyorum Kilo alamıyorum. Kilo alıp sonra onları kasa çevirmek istiyorum bileklerim çok ince geliyo, işaret ve baş parmağımı birleştirebiliyorum bileğimde. En azından 65-68 kiloları görmek istiyorum Eylül ayına kadar yapabilir miyim.
Sabah 1 ekmek ( pide yad somun ) peynir domates 1-2 yumurta nomal kahvaltı yaniHocam nasıl yiyiyorsunuz, neler yiyiyorsunuz.
saydiklarini toplasak 2k kalori anca var bununla kilo alamazsin su tutmussundurSabah 1 ekmek ( pide yad somun ) peynir domates 1-2 yumurta nomal kahvaltı yani
1-1.5 saat sonra 80gr kadar yulaf 1 muz ( sütü haşlayıp yulaf dökerek yiyordum )
Sonra 13.00-14.00 gibi öğle yemeği ( bazen makarna bazen pilav ) 2 saat sonrada spor
Akşamda genellikle tavuk pilav yemeye çalışıyordum + olarakta gün içinde yer fıstığı fln yiyodum evde spor harici hareket etmediğim için rahatça kilo alabildim.
Alamazsın diye birsey yok ben aldım benim gibi evde oturup sadece spor için hareket eden biri bu şekilde alabilir tabi daha hızlı almak için daha fazla yemek lazımyag kasa donusmez karbo kaynaklari yersen fazla kalori alirsin gunluk kalori ihtiyacini hesapla o kaloriden daha fazla kalori al hesaplayarak is bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
saydiklarini toplasak 2k kalori anca var bununla kilo alamazsin su tutmussundur
Mesaj otomatik birleştirildi:
pirinc gramajlari onemli tabiiki