Neler Yeni

🔴NASIL KİLO ALIRIM???

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Yağı kasa çevirmek derken ilk önce kilo alıp sonra o yağları eritip daha şekilli vücuta sahip olabilirim demek istemiştim. Şuan göğüs de çalışsam göğüsümde yağ olmadığından o şekillenmeyecek
zaten kas yapmak için daha fazla kalori almak zorundasın her türlü kas yaparken yağlanıcaksın definasyon en son iş senin hedefin şuan kaslanmak yani. https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/ buradan alman gereken kalori ve makroyu hesapla ona göre beslenme programı oluşturabilirsin. hatta ben hesapladım günde 100 gram protein ve 500 gram karbonhidrat alman lazım. kabaca günde 4 yumurta ve 500 gram tavuk yesen proteini karşılarsın karbonhidratı da makarna ve pilavdan karşıla zaten paketin arkasında karbonhidrat değerleri yazıyor zor değil hesaplamak,

ReyMysterio619

80+ Bronze

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Boyum 1.76 57 kiloydum evde 3 ay 5kg dumbell ile çalıştım şuan 63 kiloyum ( ramazanda 3 kiko verdim geri 2 haftada topladım ) Bende hiç alamıyordum zorladım oldu.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
16 yaşındayım boyum 182 kilom 57-58 arası. Yiyiyorum yiyiyorum Kilo alamıyorum. Kilo alıp sonra onları kasa çevirmek istiyorum bileklerim çok ince geliyo, işaret ve baş parmağımı birleştirebiliyorum bileğimde. En azından 65-68 kiloları görmek istiyorum Eylül ayına kadar yapabilir miyim.
Kilo alıp sonradan kasa çevirme diye bir şey yok, yağ alırsın ve yağlar kasa dönüşmüyor.
Kiloyu kas olarak alman lazım, onun için de spor + temiz ve fazla fazla yemen lazım. 2 ay da 10 kilo alırsan bunun minimum yarısı yağ olur ki o da şanslıysan daha önceden spor yapmadıysan. Çünkü ilk defa spor yapıyorsan ilk aylarda fazla kas kütlesi eklersin. Örneğin ben 1 yıllık bir sporcuyum ve şu an ay da 1 kilo kas almam imkansız. (steroid harici tabii ki :D)

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Hocam nasıl yiyiyorsunuz, neler yiyiyorsunuz.
Sabah 1 ekmek ( pide yad somun ) peynir domates 1-2 yumurta nomal kahvaltı yani
1-1.5 saat sonra 80gr kadar yulaf 1 muz ( sütü haşlayıp yulaf dökerek yiyordum )
Sonra 13.00-14.00 gibi öğle yemeği ( bazen makarna bazen pilav ) 2 saat sonrada spor
Akşamda genellikle tavuk pilav yemeye çalışıyordum + olarakta gün içinde yer fıstığı fln yiyodum evde spor harici hareket etmediğim için rahatça kilo alabildim.

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
yag kasa donusmez karbo kaynaklari yersen fazla kalori alirsin gunluk kalori ihtiyacini hesapla o kaloriden daha fazla kalori al hesaplayarak is bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sabah 1 ekmek ( pide yad somun ) peynir domates 1-2 yumurta nomal kahvaltı yani
1-1.5 saat sonra 80gr kadar yulaf 1 muz ( sütü haşlayıp yulaf dökerek yiyordum )
Sonra 13.00-14.00 gibi öğle yemeği ( bazen makarna bazen pilav ) 2 saat sonrada spor
Akşamda genellikle tavuk pilav yemeye çalışıyordum + olarakta gün içinde yer fıstığı fln yiyodum evde spor harici hareket etmediğim için rahatça kilo alabildim.
saydiklarini toplasak 2k kalori anca var bununla kilo alamazsin su tutmussundur

pirinc gramajlari onemli tabiiki

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
yag kasa donusmez karbo kaynaklari yersen fazla kalori alirsin gunluk kalori ihtiyacini hesapla o kaloriden daha fazla kalori al hesaplayarak is bu kadar

saydiklarini toplasak 2k kalori anca var bununla kilo alamazsin su tutmussundur

pirinc gramajlari onemli tabiiki
Alamazsın diye birsey yok ben aldım benim gibi evde oturup sadece spor için hareket eden biri bu şekilde alabilir tabi daha hızlı almak için daha fazla yemek lazım

Top Bottom