🔥İndirim 🔥🔥 Delta GPS-1000DB 1000W 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı 4.250TL

Reaksiyon skoru
4,417
Marka model bilindik mi? Hani direkt 1000w plat diye güvenip de sistemimi emanet etmem yani, 1k fazlaya enermax 1350w gold var, gayet kaliteli mesela o.

Marka model bilindik mi? Hani direkt 1000w plat diye güvenip de sistemimi emanet etmem yani, 1k fazlaya enermax 1350w gold var, gayet kaliteli mesela o.
Araştırmak lazım kötü bir psu diye bilmiyorum, emin olun rampage den kat ve kat iyidir

Fiyatı iyi hoş da bu saatten sonra ATX 3.0 & PCI 5.0 desteklemeyen yüksek kapasite bir psu alınmaz bence. Bütçeyi çok az daha artırıp enermax DFX 1350W a yönelin daha iyi.

Edit: plat, gold a da takılmayın enermax cybenetics verilerine göre plat seviyesinde verimliliğe sahip ki cybenetics den daha güvenilir kaynak da yok piyasada.

Ben de ilk defa duydum markayı , qp satıyormuş. n11 yorumları bir garip :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz bakındım , OEM üreticiymiş hocam. İş istasyonları için falan üretim yapıyorlarmış , kurumsal tarafta güçlüler sanırım. Yeni yeni kişisel tüketiciye açılmışlar gibi duruyor.

Güvenilir direk alabilirsiniz arkadaşlar.

Yılların markası sadece markalara üretim yapıyorlardı markalar üstüne ismini koyup satıyordu.

Kendi isimlerinde piyasaya girdikleri için fiyat böyle uygun farklı şeyler düşünmeyin.

Bu platiunm denen şey para ile yaptırılıyor herkes kafasına göre yazamıyor delta güzel bir marka tr de fazla popüler olmasada ama bu modeli araştırmak lazım her markanın kendi içerisinde iyisi kötüsü var

Geri