Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

1700 liralık klavye aldım , 1100 lira civarı iyxicodan geldi , 400 de parolapara , bayram ilk ödeme ve %10 kampanyalrına katıldım
hocam evdeki diğer telefonlardan da katılsam tekrar katılabilirim dimi indirime, ek olarak 2k harcama yapsaydık ne kadar öderdik nasıl hesaplayabilirim

iyzico'dan gelen casbackleri nasıl banka hesabımıza çekebilriz/nakite çevirebiliriz?

iyzico'dan gelen casbackleri nasıl banka hesabımıza çekebilriz/nakite çevirebiliriz?
Knk 90 sayfa yazı var hiç okumadan gelip yardım istiyosun. 50 kere anlattık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul kart üzerinde çekiyoruz ibana

Knk 90 sayfa yazı var hiç okumadan gelip yardım istiyosun. 50 kere anlattık

İstanbul kart üzerinde çekiyoruz ibana
kanka bana kampanyaların geçtiği sitelerde totalde 300 ödeyeceğim kulaklık önerebilir misin. Aynı şekilde arkadaşım da mouse alacak ona da mouse önerirsen çok makbule geçer

Knk mouse olarak A9 veya r1se al. Kulaklık pek bilmiyorum
kanka dediğin mouselar nereden alınıyor ve bu aldığımız ürünlerde taksitle de ödesek yine cashback geliyor mu

Wraith üzerinden mousepad aldım ancak parolaparadan cashback gelmedi bilgisi olan var mı ?

kanka dediğin mouselar nereden alınıyor ve bu aldığımız ürünlerde taksitle de ödesek yine cashback geliyor mu
Taksit yok diye biliyorum. Wraith den al

Wraith üzerinden mousepad aldım ancak parolaparadan cashback gelmedi bilgisi olan var mı ?
Her şeyi doğru yaptısyan gelir. Bana da sonradan geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,624
Üyeler
186,509
Son üye
alperenn06x
Geri