Papara'dan Binance'e para atmıştım bir şey olur mu?

Zepett8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
1-2 yıl önce Papara üzerinden p&p yöntemiyle Binance'e para atmıştım. P&p dediğim Binance de bir kullanıcıya IBAN üzerinden para gönderiyorsun ardından o da sana Binance üzerinden kriptoyu atıyor. Bu durum başıma sorun açar mı?

1-2 yıl önce Papara üzerinden p&p yöntemiyle Binance'e para atmıştım. P&p dediğim Binance de bir kullanıcıya IBAN üzerinden para gönderiyorsun ardından o da sana Binance üzerinden kriptoyu atıyor. Bu durum başıma sorun açar mı?
Hiç bişi olmaz.

Bu papara olayında Kumarda vurgun yapıp papara üzerinden parayı çekenlere bişiler olur.( olursa oda)

hesabını kiraya verenlere bide

Hiç bişi olmaz.

Bu papara olayında Kumarda vurgun yapıp papara üzerinden parayı çekenlere bişiler olur.( olursa oda)

stake sıkıntı çıkarır mı

stake sıkıntı çıkarır mı
global hesapla yaptıysan sorun olucağını sanmıyorum.Küçük miktarları takmıyorlar saten genelde yüklü miktarlar çok göze çarpıyor.

global hesapla yaptıysan sorun olucağını sanmıyorum.Küçük miktarları takmıyorlar saten genelde yüklü miktarlar çok göze çarpıyor.
singapur vpnden giriyordum max 500tl atmışımdır hesap annemin adına umarım sıkıntı çıkarmaz tc vardı içerde

singapur vpnden giriyordum max 500tl atmışımdır hesap annemin adına umarım sıkıntı çıkarmaz tc vardı içerde
Zaten patlayanlar ip den patlamıyor ki hesap hareketlerinden patlıyor.Stake'e para yatırırken araya aracı giriyor pek bişi olucağını sanmam.
Türkiye de %89'u kumar parasını fast havale ile yapıyordur saten.

silindi

Son düzenleme:
Hiç bişi olmaz.

Ben mesela 4 bin kazandım bugünde sabah kazandım 2.5k acaba bir şey olur mu ikili opsiyon için girmiştim

1748372443344.webp

Geri