❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 7800X3D 14399TL (iyzico ile 12899tl)

Uzatmayalım zaten, ben hatalı davrandım sizin de hatanızı kabul etmenizi beklerdim. Kusura bakmayın hayırlı akşamlar.
ben sizden soru isareti disinda bir reaksiyon alamayinca bu sekilde argo konustum. soyledigim lafi savunmuyorum ki zaten. sadece bunu neden soyledigimi anlatmak ti meramim. siz farkindaysaniz hatanizin bende olmasini bilirim. ozur dilerim bende argo konustugum icin. hayirli aksamlar tekrardan...

bitti la kaçırdım 16 küsür gözüküyor hahahha

ben sizden soru isareti disinda bir reaksiyon alamayinca bu sekilde argo konustum. soyledigim lafi savunmuyorum ki zaten. sadece bunu neden soyledigimi anlatmak ti meramim. siz farkindaysaniz hatanizin bende olmasini bilirim. ozur dilerim bende argo konustugum icin. hayirli aksamlar tekrardan...
canımsın.

evet gecmis olsun arkadaslar. indirim hemen bitti. alanlara hayirli olsun.

9600x alalı 1 ay oldu olmadı bu indirim 😔
valla ben de 14500 liraya almistim 7800x3d islemciyi. daha 1 ay olmadi :). sizi ben biraz daha uzeyim. 9600x suan kampanyalarin hepsinden yararlanirsaniz 7600 lira gibi bir rakama denk geliyor :)

almak istediginiz bir islemci modeli varsa itopyayi kontrol edin mutlaka arkadaslar. baska modeller de kampanyalardan yararlanirsaniz cok uygun fiyatlara dusuyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

selam maydanoz adam her konuda olmayı nasıl beceriyosun be adam
asdadasdfasfdasdasdasdasdasdasd

Sepete atmıştım, iyzico öderken onay işi çıkardı. O ara 16bine çıkmış tekrar. Iyzico onayı yaptım ama artık indirimli alamam heralde derken sepette hala 14399 gözüküyordu. 500 hesaptan cashback ile 13899'a aldım. 1000 lira da cashback geldi 👏👏

selam maydanoz adam her konuda olmayı nasıl beceriyosun be adam
1748375307817.webp

işte böyle adamım bu arada 5 dolardan fazla vermem

Sepete atmıştım, iyzico öderken onay işi çıkardı. O ara 16bine çıkmış tekrar. Iyzico onayı yaptım ama artık indirimli alamam heralde derken sepette hala 14399 gözüküyordu. 500 hesaptan cashback ile 13899'a aldım. 1000 lira da cashback geldi 👏👏
hayirli olsun hocam. baya ucuza aldiniz. kiskanmiyor degilim :). 1 ay once olsaydi bu fiyatlar ahh ahh.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayni fiyattan yine satista gibi arkadaslar. indirim biterse guncelleyegim tekrardan.

Son düzenleme:
Hocam cashback nasıl yaptınız hala fiyat indirimli çünkü ben pek anlamadım

Hocam cashback nasıl yaptınız hala fiyat indirimli çünkü ben pek anlamadım
merhaba iyzico uzerinden itopya yuzde 10 ve *bayram alisverisi yuzde 25 indirim kampanyasina katiliyorsunuz. buradan 1500 lira iyzico hesabiniza geliyor. eger parolapara hesabi acarsaniz buradan da ilk alisverise 400 tl gibi bir rakam geliyor. bunlarin ucune de katilirsaniz 12500 lira gibi bir fiyata alabilirsiniz islemciyi. parolapara biraz ugrastiyor kayit olmak icin bastan soyleyeyim :). iyzico kampanyalarindan faydalanmak nispeten daha kolay.

*ilk basta ramazana ozel yazmistim hocam yanlis yazmisim kusura bakmayin. bayrama ozel seklinde guncelledim.

Geri