Gamesir cyclone 2 alınır mı?

Mvnmt35

80+
Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar stok gelmiş 3200-3300 e alınır mı?? Birde yanında satj standı geliyormu acaba ?

Hala alınır hocam. Bence siyahı güzel ama beyazı muazzam. Şarj standıyla beraber geliyor gizalada

Ekler

• 1000129503.webp
    1000129503.webp
    298 KB · Hit: 148
Siyah güzel beyazda güzel diyorsunuz alıcam suan direkt ama renge karar veremedim
Tercihinizi bence tozlanıp tozlanmamasına göre verin. Beyaz çok asil duruşlu olmuş özellikle sarı dpadle beraber ama tozlanır kullanırken derseniz siyah da muazzam duruyor dediğim gibi özellikle attığım sarı/mor renkleri ayarlayınca aşırı hoş duruyor

Tercihinizi bence tozlanıp tozlanmamasına göre verin. Beyaz çok asil duruşlu olmuş özellikle sarı dpadle beraber ama tozlanır kullanırken derseniz siyah da muazzam duruyor dediğim gibi özellikle attığım sarı/mor renkleri ayarlayınca aşırı hoş duruyor
Ben siyah alıcam ya soyah her zaman gamepadde daha iyi beyazlar genelde çok leke tutuyor

Ben siyah alıcam ya soyah her zaman gamepadde daha iyi beyazlar genelde çok leke tutuyor
Beyaz tam şu an stoğa geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de siyah arıyorum da siyah olanı gelmeyecek. Düzgün siyah gamepad yok :( tüm ekipmanlar siyah o yüzden siyah istiyorum esasında

Sırf siyah ve iyzico fırsatı var diye kk3MAX E yakınım aslında ama o da kötüymüş d10 ve cyclone 2 ye göre katipke hocamın dediğine göre

Beyaz tam şu an stoğa geldi

Ben de siyah arıyorum da siyah olanı gelmeyecek. Düzgün siyah gamepad yok :( tüm ekipmanlar siyah o yüzden siyah istiyorum esasında

Sırf siyah ve iyzico fırsatı var diye kk3MAX E yakınım aslında ama o da kötüymüş d10 ve cyclone 2 ye göre katipke hocamın dediğine göre
Hocam ben şuan gizala dan siyah cyclone 2 siparişini verdim stok var hala

Hocam ben şuan gizala dan siyah cyclone 2 siparişini verdim stok var hala
NE NASI VAR LA GELMEYECEK DEMİŞLERDİ

Varmış harbiden ben de direkt alıyorum kral çok sağ ol sen olmasan hiç bakmayacaktım siyahı da gelmiş mi diye

NE NASI VAR LA GELMEYECEK DEMİŞLERDİ

Varmış harbiden ben de direkt alıyorum kral çok sağ ol sen olmasan hiç bakmayacaktım siyahı da gelmiş mi diye
Hocam güldürdünüz valla tepkinizden dolayı hayırlı olsun sizede

Geri