Stok yenilenmeden once 2600 tl idi çok pahalanmış ama çok güzelArkadaşlar stok gelmiş 3200-3300 e alınır mı?? Birde yanında satj standı geliyormu acaba ?
Evet ama baska alacak yerde yok alınır mı??Stok yenilenmeden once 2600 tl idi çok pahalanmış ama çok güzel
Siyah güzel beyazda güzel diyorsunuz alıcam suan direkt ama renge karar veremedimHala alınır hocam. Bence siyahı güzel ama beyazı muazzam. Şarj standıyla beraber geliyor gizalada
Tercihinizi bence tozlanıp tozlanmamasına göre verin. Beyaz çok asil duruşlu olmuş özellikle sarı dpadle beraber ama tozlanır kullanırken derseniz siyah da muazzam duruyor dediğim gibi özellikle attığım sarı/mor renkleri ayarlayınca aşırı hoş duruyorSiyah güzel beyazda güzel diyorsunuz alıcam suan direkt ama renge karar veremedim
Ben siyah alıcam ya soyah her zaman gamepadde daha iyi beyazlar genelde çok leke tutuyorTercihinizi bence tozlanıp tozlanmamasına göre verin. Beyaz çok asil duruşlu olmuş özellikle sarı dpadle beraber ama tozlanır kullanırken derseniz siyah da muazzam duruyor dediğim gibi özellikle attığım sarı/mor renkleri ayarlayınca aşırı hoş duruyor
Beyaz tam şu an stoğa geldiBen siyah alıcam ya soyah her zaman gamepadde daha iyi beyazlar genelde çok leke tutuyor
Hocam ben şuan gizala dan siyah cyclone 2 siparişini verdim stok var halaBeyaz tam şu an stoğa geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de siyah arıyorum da siyah olanı gelmeyecek. Düzgün siyah gamepad yoktüm ekipmanlar siyah o yüzden siyah istiyorum esasında
Sırf siyah ve iyzico fırsatı var diye kk3MAX E yakınım aslında ama o da kötüymüş d10 ve cyclone 2 ye göre katipke hocamın dediğine göre
NE NASI VAR LA GELMEYECEK DEMİŞLERDİHocam ben şuan gizala dan siyah cyclone 2 siparişini verdim stok var hala
Hocam güldürdünüz valla tepkinizden dolayı hayırlı olsun sizedeNE NASI VAR LA GELMEYECEK DEMİŞLERDİ
Varmış harbiden ben de direkt alıyorum kral çok sağ ol sen olmasan hiç bakmayacaktım siyahı da gelmiş mi diye
Sana da agam inşallah memnun kalırız kalmazsak katipke hocam sorumludurHocam güldürdünüz valla tepkinizden dolayı hayırlı olsun sizede