- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende araştırdım biraz gerçekten iyi bir gamepad en iyi gamepad olma adaylarından dediklerine göreSana da agam inşallah memnun kalırız kalmazsak katipke hocam sorumludur![]()
Bende araştırdım biraz gerçekten iyi bir gamepad en iyi gamepad olma adaylarından dediklerine göreSana da agam inşallah memnun kalırız kalmazsak katipke hocam sorumludur![]()
stok yenilenmeden önce 2900 liraydı.Stok yenilenmeden once 2600 tl idi çok pahalanmış ama çok güzel
Şu an alma bekle stok mayıs ayı içinde gelecekmiş gaminggen e. İyzico şeyi var orada. Kullandıysan bile %10 veriyor. Stok bitmeden önce 3000 idi, stok yenilenince bakarsın fiyatına göre hareket edersinbende uyguna kk3 max mı alsam diyorum
1600-1700 bandına gelirse almalı mıyım ki kk3 max olanı ? kampanyalar ile. Aslında wraithden big big won2 felan düşünüyordum ama sadece fps için o, o yüzden tercih etmek istemedim.Şu an alma bekle stok mayıs ayı içinde gelecekmiş gaminggen e. İyzico şeyi var orada. Kullandıysan bile %10 veriyor. Stok bitmeden önce 3000 idi, stok yenilenince bakarsın fiyatına göre hareket edersin
O fiyata getirebiliyorsan al direkt bence. Tüm kampanyaları kullanınca toplam ne kadar indirim elde edebiliyoruz bilmiyorum ama o fiyata direkt alınır.1600-1700 bandına gelirse almalı mıyım ki kk3 max olanı ? kampanyalar ile
gidip bakıyım bari geliyorsa çekeyim, o fiyata çok uygun çünkü. big big won düşünüyordum ama sadece fps için istemedim. fifa felan da oynuyorumO fiyata getirebiliyorsan al direkt bence. Tüm kampanyaları kullanınca toplam ne kadar indirim elde edebiliyoruz bilmiyorum ama o fiyata direkt alınır.
Benimki şu an elime ulaştı hocam. Görüntüsü fotoğraftaki gibi:Bende araştırdım biraz gerçekten iyi bir gamepad en iyi gamepad olma adaylarından dediklerine göre
Gamepadla polling uygulamasını indirerek bakabilirsiniz hocam. Memnun kalmanıza sevindim rica ederim@katipke hocam size de yardımlarınız için sağ olun bir de polling rate i test etmek için nereye girmeliyim? Kaç hz verdiğini görmek için.
Evet hocam. Bazı pc uygulaması olmayan kollarda o tuş direkt atanmış gelebiliyor (easysmx d10) ama burda kendiniz ayarlayabildiğinizden ötürü rahatça ayarlamadan gönderiyorlar. Pc uygulamasından güncellemesini yapmayı da unutmayın hocamArka iki tuş hariç her şey iyi. Arkadaki iki tuşa herhangi bir atama yapmadım, direkt bağlayıp gamepad testerda denedim. O iki tuşa bastığımda bir yanıt alamadım.
Henüz bir atama yapmadığım için böyle değil mi?
Hayırlı olsun hocam, pc uygulamasını indirip güncelleme yapmanız yeterlidirBenim gamepad geleli 2 gün oldu ama kutusunu yeni açtım arkadaşlar xbox ile aynı tasarım olması çok iyi yapmam gereken ayar vs varmı nasil kullanmaliyim dongle kablo vs ve anakarta taktim standı burdan şarj olur sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada iyiki siyah almışım çok iyi duruyor
Biraz denedim gamepad harbi xbox controller dan çok üstün stand bile büyük rahatlikmis triggerlara bayıldım sadece abxy tuslarina alismam gerek kulaklık kullanıyorum sesini duymuyorumda basiş hissi çok garip geldi sanki sert gibi xboxta daha rahat gibime geliyor sanırım alışma meselesi sadeceHayırlı olsun hocam, pc uygulamasını indirip güncelleme yapmanız yeterlidir