Gamesir cyclone 2 alınır mı?

Şu an alma bekle stok mayıs ayı içinde gelecekmiş gaminggen e. İyzico şeyi var orada. Kullandıysan bile %10 veriyor. Stok bitmeden önce 3000 idi, stok yenilenince bakarsın fiyatına göre hareket edersin
1600-1700 bandına gelirse almalı mıyım ki kk3 max olanı ? kampanyalar ile. Aslında wraithden big big won2 felan düşünüyordum ama sadece fps için o, o yüzden tercih etmek istemedim.

O fiyata getirebiliyorsan al direkt bence. Tüm kampanyaları kullanınca toplam ne kadar indirim elde edebiliyoruz bilmiyorum ama o fiyata direkt alınır.
gidip bakıyım bari geliyorsa çekeyim, o fiyata çok uygun çünkü. big big won düşünüyordum ama sadece fps için istemedim. fifa felan da oynuyorum

Bende araştırdım biraz gerçekten iyi bir gamepad en iyi gamepad olma adaylarından dediklerine göre
Benimki şu an elime ulaştı hocam. Görüntüsü fotoğraftaki gibi:
IMG_0473.webp

İlk kez gamepad kullanacağım baya güzel gibi duruyor elde hissiyatı falan. Bakalım şimdi test edip kaldıracağım kullanmak Ağustos ayına kısmet 😂

@katipke hocam size de yardımlarınız için sağ olun bir de polling rate i test etmek için nereye girmeliyim? Kaç hz verdiğini görmek için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arka iki tuş hariç her şey iyi. Arkadaki iki tuşa herhangi bir atama yapmadım, direkt bağlayıp gamepad testerda denedim. O iki tuşa bastığımda bir yanıt alamadım.
Henüz bir atama yapmadığım için böyle değil mi?

Son düzenleme:
@katipke hocam size de yardımlarınız için sağ olun bir de polling rate i test etmek için nereye girmeliyim? Kaç hz verdiğini görmek için.
Gamepadla polling uygulamasını indirerek bakabilirsiniz hocam. Memnun kalmanıza sevindim rica ederim
Arka iki tuş hariç her şey iyi. Arkadaki iki tuşa herhangi bir atama yapmadım, direkt bağlayıp gamepad testerda denedim. O iki tuşa bastığımda bir yanıt alamadım.
Henüz bir atama yapmadığım için böyle değil mi?
Evet hocam. Bazı pc uygulaması olmayan kollarda o tuş direkt atanmış gelebiliyor (easysmx d10) ama burda kendiniz ayarlayabildiğinizden ötürü rahatça ayarlamadan gönderiyorlar. Pc uygulamasından güncellemesini yapmayı da unutmayın hocam

Benim gamepad geleli 2 gün oldu ama kutusunu yeni açtım arkadaşlar xbox ile aynı tasarım olması çok iyi yapmam gereken ayar vs varmı nasil kullanmaliyim dongle kablo vs ve anakarta taktim standı burdan şarj olur sanırım

Bu arada iyiki siyah almışım çok iyi duruyor

Ekler

• 20250601_204203.webp
    20250601_204203.webp
    995.5 KB · Hit: 97
Benim gamepad geleli 2 gün oldu ama kutusunu yeni açtım arkadaşlar xbox ile aynı tasarım olması çok iyi yapmam gereken ayar vs varmı nasil kullanmaliyim dongle kablo vs ve anakarta taktim standı burdan şarj olur sanırım

Bu arada iyiki siyah almışım çok iyi duruyor
Hayırlı olsun hocam, pc uygulamasını indirip güncelleme yapmanız yeterlidir

Hayırlı olsun hocam, pc uygulamasını indirip güncelleme yapmanız yeterlidir
Biraz denedim gamepad harbi xbox controller dan çok üstün stand bile büyük rahatlikmis triggerlara bayıldım sadece abxy tuslarina alismam gerek kulaklık kullanıyorum sesini duymuyorumda basiş hissi çok garip geldi sanki sert gibi xboxta daha rahat gibime geliyor sanırım alışma meselesi sadece
Titreşim konusunda daha yoğun geldi gamesir elime bunuda çok sevdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,686
Üyeler
188,298
Son üye
rzgr yldz
Geri