funnymanager
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 186
Monitör ile beraber internet kafe için 61.578₺ alınır mı ? Daha iyi hazır sistem öneriside alabilirim.
soğutucu sıkıntı olabilir en azından kule tipli olursa iş görür hocam işlemci baya sağlam ve psu gücü yeter mi bilemedimO soğutucu 7800x3d için yeterli olur mu bilemedim.
O soğutucu 7800x3d için yeterli olur mu bilemedim.
soğutucu değiştirilmesi lazımMonitör ile beraber internet kafe için 61.578₺ alınır mı ? Daha iyi hazır sistem öneriside alabilirim.
Alıntıyı görüntüle
Soğutucuyu attığımla değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında int kafe için sıvı soğutucuya sıcak bakmıyordum ama Thermalright kuletipi soğutucusu yok seçeneklerde o yüzden bu şekilde 62.378,89 ₺ yapıyor sıvı soğutucu ilesoğutucu değiştirilmesi lazım
Bence soğutucuyu seçmeyin ilk seçili olan kule tipi kalsın kendiniz phantom spirit alıp takınSoğutucuyu attığımla değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında int kafe için sıvı soğutucuya sıcak bakmıyordum ama Thermalright kuletipi soğutucusu yok seçeneklerde o yüzden bu şekilde 62.378,89 ₺ yapıyor sıvı soğutucu ile
15 adet almayı düşünüyorum aslında sitede var yardımcı olabilirlerse hiç uğraşmadan spirit aldırmayı düşünüyorum. Çok merak ettiğim bir soğutucu.Bence soğutucuyu seçmeyin ilk seçili olan kule tipi kalsın kendiniz phantom spirit alıp takın
O şekilde sorun daha mantıklı olur15 adet almayı düşünüyorum aslında sitede var yardımcı olabilirlerse hiç uğraşmadan spirit aldırmayı düşünüyorum. Çok merak ettiğim bir soğutucu.
1080p monitör az gelir benceMonitör ile beraber internet kafe için 61.578₺ alınır mı ? Daha iyi hazır sistem öneriside alabilirim.
Alıntıyı görüntüle
Zaten fiyat yüksek gelmiş o yüzden 50k civarı topluyorum.Kimse de dememiş ki bu fiyata bu sistem ne böyle diye.