Cs2 Yeni güncelleme hakkında düşünceleriniz

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
516
Cs2 yeni güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz benim görüşlerim: ak47 nin yeni sesi mobil cs2 çakmalarındaki seslere benzemiş biraz ama eskiye nazaran daha iyi bence spray mekaniği değişti adamı artık saniyesinde vurabiliyoruz ama alışmak lazım biraz yeni mapler agency hakkında olumlu düşünüyorum sadece eğlenceli zevk veren bir map ama onun dışında gelen yeni mapler kötü sizce?

Cs2 yeni güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz benim görüşlerim: ak47 nin yeni sesi mobil cs2 çakmalarındaki seslere benzemiş biraz ama eskiye nazaran daha iyi bence spray mekaniği değişti adamı artık saniyesinde vurabiliyoruz ama alışmak lazım biraz yeni mapler agency hakkında olumlu düşünüyorum sadece eğlenceli zevk veren bir map ama onun dışında gelen yeni mapler kötü sizce?
guncelleme ne zaman geldı hocam? ak47nın bırtek baslangıc sesı kısıldı dıye bılıyorum ben

guncelleme ne zaman geldı hocam? ak47nın bırtek baslangıc sesı kısıldı dıye bılıyorum ben
Bi kaç hafta oluyor hocam spray falan değişti he bi yazmayı unutmuşum death match de artık takım doldu diye bişey yok isterse bütün oyun ct geçebiliyor

Bi kaç hafta oluyor hocam spray falan değişti he bi yazmayı unutmuşum death match de artık takım doldu diye bişey yok isterse bütün oyun ct geçebiliyor
he tamam aynı guncellemeden bahsedıyoruz ben daha bugun geldı falan zannettım. hocam sprayler bana hala aynı gelıyor. mermıler gıtmıyor. aknın bırtek baslangıc sesı kısılmış yani ne gerek var bılmıyorum. dm takım dengesızlıgı ıyı olmus çoğu kısı akyle oynamak ıstıyor zaten tye gecebilmek ıyı. onun dısında hala oyun bozuk valve umursamıyor bızı.

he tamam aynı guncellemeden bahsedıyoruz ben daha bugun geldı falan zannettım. hocam sprayler bana hala aynı gelıyor. mermıler gıtmıyor. aknın bırtek baslangıc sesı kısılmış yani ne gerek var bılmıyorum. dm takım dengesızlıgı ıyı olmus çoğu kısı akyle oynamak ıstıyor zaten tye gecebilmek ıyı. onun dısında hala oyun bozuk valve umursamıyor bızı.
VAC konusunda biraz gelişmeler olmaya başladı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hile hala var ama bu sefer açanlar banlanıyor denemek için hile dolu basit eğlenceye girdim 6 kere maçın ortasında VAC ban attı

Oyunda gecikme hitbox sorunu var. 0 ping lan turnuvada bile bu sorun çıktı. Duvarın arkasındayken öldüğüm çok oluyor ki pingimde genelde 40 50 arası. Bazen mermi adama isabet etmese de öldüğü oluyor. Oyundaki hileler ve farm botlarını söylemeye gerek yok. Girdiğim her dm de en az 3 4 tane farm botu oluyor. Hileler zaten kol geziyor. Bir maçta 5 tane hileci bile oluyor. Valve eskiden sevilen firmaydı ama artık öyle değil. Tek umurları para. Hiç oyunu düzeltmeye çalışmıyorlar. Nasıl daha çok para alırız derdinler. Oyuncular olarak anlaşıp birkaç gün boykot yapsak hizaya gelebilirler.

Hileli hesaplardaki skinler gidiyo değerleniyor o skinler valve de para kazanıyor sence valve istese bu hileleri kökünden silemezmi
Oyunda gecikme hitbox sorunu var. 0 ping lan turnuvada bile bu sorun çıktı. Mermiyi sıkıp duvara geçtikten sonra adam ölüyor. Bazen mermi adama isabet etmese de öldüğü oluyor. Oyundaki hileler ve farm botlarını söylemeye gerek yok. Girdiğim her dm de en az 3 4 tane farm botu oluyor. Hileler zaten kol geziyor. Bir maçta 5 tane hileci bile oluyor. Valve eskiden sevilen firmaydı ama artık öyle değil. Tek umurları para. Hiç oyunu düzeltmeye çalışmıyorlar. Nasıl daha çok para alırız derdinler. Oyuncular olarak anlaşıp birkaç gün boykot yapsak hizaya gelebilirler.

Hileli hesaplardaki skinler gidiyo değerleniyor o skinler valve de para kazanıyor sence valve istese bu hileleri kökünden silemezmi
hileli hesaplardaki skinler satılmıyor sadece onlara gözüküyor. Skin adeti olarak değişen bir şey olmuyor.

Geri