❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE iyzico ile 409 TL!!!

İyzico üzeri ilk ödemeye 500 tl + %25 bayram kampanyası + %10 gaming gen tr kampanyalarına katılarak 1399 tl değerin de olan işlemci soğutucusunu 409 tl fiyata almış oluyoruz.
denendi ve onaynlandı .P
990 tl casback geliyor.

sprit olanını aldım 380e

Bende 18 yaş altı yok diye ne aldıysam pahalıya aldım demekki :D
Anne ve babama hesap açıp yaptım ben parolaparayida kullanıp enermax CPU fan aldım üstüne 150₺ verdi .d dün de Wraithden kulaklık aldım 1200 e geldi

Anne ve babama hesap açıp yaptım ben parolaparayida kullanıp enermax CPU fan aldım üstüne 150₺ verdi .d dün de Wraithden kulaklık aldım 1200 e geldi
veliye hesap açarken çok bir şey istiyor mu sadece tc falan mı birde uygulamanın çalışma biçimi nasıl oluyor hocam oraya yükleyip mi harcıyoruz

İyzicoda var mı 18 yaş altı ?
sadece mail ile hesap açıp telefon numaranı doğruluyorsan %10 ve ilk alışveriş kullandım birden fazla hesapta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanal kart oluşturup istediğin yerde harcarsın gelen puanı çekmek istersen bi kaç yöntem var ama bir kısmı komisyona gidiyor paranın

veliye hesap açarken çok bir şey istiyor mu sadece tc falan mı birde uygulamanın çalışma biçimi nasıl oluyor hocam oraya yükleyip mi harcıyoruz
Parolapara baya uğraştırıyor kimlik fotoğrafı - NFC kimlik okutma - canlılık testi felan var

İyzico üzeri ilk ödemeye 500 tl + %25 bayram kampanyası + %10 gaming gen tr kampanyalarına katılarak 1399 tl değerin de olan işlemci soğutucusunu 409 tl fiyata almış oluyoruz.
denendi ve onaynlandı .P
990 tl casback geliyor.

Bu gün bende aldım. Fakat ilk siparişe özel 500 TL gelmedi.

Mi stick alabilir miyim bu kampanya ile

Üstteki soğutucuya şimdilik ihtiyacım yoktu aslında ama işlemci yükseltirsem olacaktı 1200 TL iyzico ve 400 TL parolapara geri ödemeleriyle 400 TL almış oldum. Kampanya denendi çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,444
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri