Shooter 3 vs BIGBIG WON Gale Hall

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
342
Selamlar şu 2'sinden 1'ini almak istiyorum İyzico ve Parolapara'dan alacağım sizce hangisi ve ne kadar düşer sizce fiyatı.
Shooter 3 vs BIGBIG WON Gale Hall

Shooter 3 ü bir arkadaş 365 liraya düşürerek almıştı, atayım sana nasıl aldığını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Shooter 3 ü bir arkadaş 365 liraya düşürerek almıştı, atayım sana nasıl aldığını
IYZICO %25'lik indirimi + IYZICO ve Parolapara ilk alışveriş geri ödemeleri ve bu kodu girdim '' Conlife '' (-50TL)
Ürün 1,699 TL - Toplam geri ödeme 1,334 TL = 365TL'ye almış oldum.

IYZICO %25'lik indirimi + IYZICO ve Parolapara ilk alışveriş geri ödemeleri ve bu kodu girdim '' Conlife '' (-50TL)
Vallahi mükemmel fiyat umarim kaybolmaz bu indirimleri veren siteler yakın zamanda

bighallda galiba 600 falanb olur

ama hangisini alayım sizce genelde fc 25 ve aradada hıkayeli oyunlar oynucam

bighallda galiba 600 falanb olur

ama hangisini alayım sizce genelde fc 25 ve aradada hıkayeli oyunlar oynucam
big halla al geç direk, kampanya bitmeden almanı öneririm. Adamın yaptığı gibi yap indirim kodunu falanda gir

tamamdır hocam, aldıktan sonra sizde toplam kaça geldiğini söyler misiniz ?
tamam iyizoyla parolaparaya 3 er bın tl attım parolya geçti ama iyizocya geçmedi acııklama refarans nosunu yazmıştım ama gözukmuyor param geri gelirmi

Geri