şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,339
Red dragonun fan devri çok düşük. Kart stok olarak öyle ayarlanmış.ilk ikilinin bakıma ihtiyacı var
3 tabii ki yarı fanda bile epey serin1. Foto Sapphire Pulse 9500 TL
2. Foto PowerColor red Dragon 9000 TL
3. Foto Asrock phantom Gaming 10.500 TL
Nedense en doğru fps sonucunu sadece Asrock veriyor.
3 iyi bir ürüne benziyor biraz pazarlıkla düşünülebilir eğer bakımlarını yaparım derseniz 1 ve 2 de yine pazarlıkla makul fiyattan alınabilir duruyor1. Foto Sapphire Pulse 9500 TL
Asrock açıklamaya hafif korozyon var yazmış. Onu eledim.3 iyi bir ürüne benziyor biraz pazarlıkla düşünülebilir eğer bakımlarını yaparım derseniz 1 ve 2 de yine pazarlıkla makul fiyattan alınabilir duruyor
Açıklamaya blok üzerinde hafif korozyon var yazmış. O yüzden eledim.3 tabii ki yarı fanda bile epey serin
direkt eleyin hocamAsrock açıklamaya hafif korozyon var yazmış. Onu eledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açıklamaya blok üzerinde hafif korozyon var yazmış. O yüzden eledim.
Yakın olmasından dolayı ve ucuzluk konusunda red dragonu alacağım gibi.direkt eleyin hocam![]()
Bu fiyata RedDragon en mantıklısı olur güzel bir bakımla daha iyi soğutmaya sahip olursun.1. Foto Sapphire Pulse 9500 TL
olabilir hocam elden mi alıyorsunuz kargo mu canlı test yapmanızı da öneririmYakın olmasından dolayı ve ucuzluk konusunda red dragonu alacağım gibi.
Elden test ederek. Aklıma bir tek fps takıldı. İnternetten de baktığımda alması gereken fps asrock gibi olması lazım ama diğer 2 kart daha düşük fps veriyor. Bu bir sorun mu? Kendi kasamı götürüp kendi kasamda test edeceğim. Olmadı oyun ile de test ederim.olabilir hocam elden mi alıyorsunuz kargo mu canlı test yapmanızı da öneririm