Hangi RX 6800 alınmalı?

Elden test ederek. Aklıma bir tek fps takıldı. İnternetten de baktığımda alması gereken fps asrock gibi olması lazım ama diğer 2 kart daha düşük fps veriyor. Bu bir sorun mu? Kendi kasamı götürüp kendi kasamda test edeceğim. Olmadı oyun ile de test ederim.
xfx kartlarda iyi oluyor çevrende varsa.
3dmark gibi programlar indirip kartın aldığı puana bakabilirsin

Psu yetmez buna muhtemelen. 500w psu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xfx kartlarda iyi oluyor çevrende varsa.
3dmark gibi programlar indirip kartın aldığı puana bakabilirsin
Xfx swift 319 var ama uzak 50Km

Asrock olan biraz daha iyi. ilk 2 fotoğraftaki değerler sıcak
Korozyonluymuş

Psu yetmez buna muhtemelen. 500w psu var

Xfx swift 319 var ama uzak 50Km

Korozyonluymuş
PSU'yu yenile 🤔 6800xt fiyatına 6800 alınca için rahat ediyorsa sen bilirsin.

PSU'yu yenile 🤔 6800xt fiyatına 6800 alınca için rahat ediyorsa sen bilirsin.
Ayrıca bu kart benim kasayada olmuyor. 34cm bu kart. Benim kasanın normalde 30 cm desteği var ama sınırla birlikte 32 falan anca sığıyor.

Elden test ederek. Aklıma bir tek fps takıldı. İnternetten de baktığımda alması gereken fps asrock gibi olması lazım ama diğer 2 kart daha düşük fps veriyor. Bu bir sorun mu? Kendi kasamı götürüp kendi kasamda test edeceğim. Olmadı oyun ile de test ederim.
Mantıklı yaklaşmışsınız hocam satıcı için uygunsa kendi sisteminizde o an denemek içinizde soru işaretide bırakmaz 👍🏼

6800 rdr gibi oyunlarda kapanır bu arada 500w ile 6700xt beslerken rdr de kapanmıştı benim sistem
Şu an 6700xt var zaten. Rdr oynadım sorun olmuyor. Arada 20w falan var 6800 ile de.

Mantıklı yaklaşmışsınız hocam satıcı için uygunsa kendi sisteminizde o an denemek içinizde soru işaretide bırakmaz 👍🏼
Arkadaş da kabul etti. Onun kasası akvaryum olduğundan benim kasama göre bir tık daha yüksek olacaktır diye kendi kasam ile test edicem.

Şu an 6700xt var zaten. Rdr oynadım sorun olmuyor. Arada 20w falan var 6800 ile de.

Arkadaş da kabul etti. Onun kasası akvaryum olduğundan benim kasama göre bir tık daha yüksek olacaktır diye kendi kasam ile test edicem.
Süper hocam şu anlık her şey uygun gibi duruyor o zaman

1. Foto Sapphire Pulse 9500 TL
2. Foto PowerColor red Dragon 9000 TL
3. Foto Asrock phantom Gaming 10.500 TL
Nedense en doğru fps sonucunu sadece Asrock veriyor.
kartlar çok iyi kartların geçmişi önemli ve kartların üzerinde güvenlik etiketi duruyor mu kfg durumu kartları kokla yanık kokusu gibi bir şey var mı

kartlar çok iyi kartların geçmişi önemli ve kartların üzerinde güvenlik etiketi duruyor mu kfg durumu kartları kokla yanık kokusu gibi bir şey var mı
Red dragonu alacağım etiket üstünde kutu var garanti yok herhalde faturayı bilmiyorum.

Geri