🔥İndirim 🔥X Box 9.Nesil Kol 2399TL 🔥

Iyzıco'dan da çekiliyor. Bana 900TL geldi, IStanbul Kart uygulamasını indirip hesap doğruladım, sonra da para yükle deyip IYZICO'daki sanal kart ile oradaki parayı aktardım. Istanbul Kart'dan da istediğin IBAN'a atabiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Itopya'da ilk alış-veriş IYZICO geri ödeme de yok sanırım. Anlaşmalı firmalar listesinde yok.
Sadece Parolapara'nın ilk Cashbak var.
hocam nasıl yaptınız adım adım anlatabilir misiniz? pc icin almayı düşünüyorum.

lyzico ile daha önceden alışveris yapmıstım aylar önce ilk alışveriş için yeni bir hesap mı acamam gerekiyor

Başka alınabilir ne var acaba ucuza gelen

Arkadaşlar siyah mı beyaz mı hangi renk alayım Xbox kolu?

Hacım cyclone 2 den geçeceğim ne dersin Xbox 9.nesile hangi renk alayım?
beyaz al kesinlike çok daha güzel duruyor. 6 ay önce ben 2000 liraya almıştım itopyadan microsoft garantili bu arada ürünü kaydetmeyi unutma siyahını ama şu an benimkini satıp beyaz alasım var

BT ile bağlandığı için gecikmesi ve kopması oluyor. Analoglar da uzun vadede drift oluyor ayrıca pilli olduğu için masrafı da oluyor. Bunun yerine bigbig won gale öneririm.
Hocam 1 seneyi aşkındır kullanırım yazdığın sıkıntıların tekini bile yaşamıyorum pil derdim yok bile şarj edilebilir pil ve cihaz almıştım kesintisiz kullanıyorum

Hocam Fantech shooter 3 mu iyidir senin dedgin mi
Dediğim daha iyidir. Shooter 3 ün tuşları çok ufak rahatsız ediyor.

ya 7 8 saat önce big won gale hall kombo aldım iade etsem bunu alabilirmiyim indirimle

beyazmı siyahmı
Zevke göre

Başka alınabilir ne var acaba ucuza gelen

Arkadaşlar siyah mı beyaz mı hangi renk alayım Xbox kolu?

Hacım cyclone 2 den geçeceğim ne dersin Xbox 9.nesile hangi renk alayım?
Cyclone 2 den niye geçiyorsun?

Zevke göre

Hoşuma gitmedi ürün

Hocam 1 seneyi aşkındır kullanırım yazdığın sıkıntıların tekini bile yaşamıyorum pil derdim yok bile şarj edilebilir pil ve cihaz almıştım kesintisiz kullanıyorum
Aynen sarj edilebilir pil ve cihaza para verelim değil mi? Daha uygun fiyata iyisi varken xbox gibi eski ürüne para verilmez. 2 seneden fazla süredir yedek olarak kullandım 10 dan fazla gamepad değiştirdim xbox neredeyse aralarında en kötüsüydü.

Zevke göre

Yazılımı bile virüslü diye indiremedim

Oraya bakmadım ya direkt kendi sitesinden denedim de ürün hoşuma nedense gitmedi orjinal hissettirmiyor 🥲
Zevk meselesi vallahi satmayı düşünürseniz forumda rahatça gidecektir. Çoğu kişiye o ürünü öneriyorum.

Zevk meselesi vallahi satmayı düşünürseniz forumda rahatça gidecektir. Çoğu kişiye o ürünü öneriyorum.
Sattım dün teslimat tamamlandı aynı gün sattım Adana'ya ürünü param güvende ile 😂 Xbox 9.nesili şimdi neden aldım bilmiyorum açıkçası fiyatı cezbetti beni herhalde şuan ckcndhhxx

Yaklaşık 8-9 ay önce bu fiyata almıştım şu an ki fiyati bedava, alacak olanlar kesinlikle kaçırmasın.

Geri