CS2 de 3060 ti 150 wattan 60 watta düşüyor deathmatch de yardım

Myling

80+
Reaksiyon skoru
50
Ekran kartı olarak 3060 ti işlemcim ryzen 5 5600 kulanıyorum noramlde 150 160 watta kulandığım ekran kartım birden 60 wattlara kadar geriliyor undervolt da kulanıyordum undervoltu kapadım yine bişrey değişmedi cs yi sil yükle yapttım yine değişmedi yardım edebilecek kişilere şimdiden teşekkür ederim

Ekran kartı olarak 3060 ti işlemcim ryzen 5 5600 kulanıyorum noramlde 150 160 watta kulandığım ekran kartım birden 60 wattlara kadar geriliyor undervolt da kulanıyordum undervoltu kapadım yine bişrey değişmedi cs yi sil yükle yapttım yine değişmedi yardım edebilecek kişilere şimdiden teşekkür ederim
Hocam konusunu açmıştın zaten kimse yardım edemez.

Oyunun kendisi sıkıntılı çalışıyor şuan ben bile CS oynayan birisiydim gittim, valoya sardım bıktırdı sorunlarından.

Senle aynı sorunu yaşayan insanlar var redditte

oyun sorunlu 5090 bile kullansan takılma oluyor.
sırf bu bug olmaya başladı diye rekabetçi girmeyi denemedim ekran kartı driver güncelmeyi cs sil yükledim bios günceledim yine düzelmedi bütün ekran kartı ile alakalı herşeyi yaptım ölüm maçında %35-45 arası kalıyor 280hz nomralde çok rahat alıyordum bundan 2 hafta önce şimdi ölüm maçımda 240 alınca seviniyorum şaka gibi çoğu zaman 100 120 fps oynuyorum

Hocam başka oyunlarda olmuyorsa cs2 daha betada olduğu içindir grafikler düşükse yükseğe alıp deneyin birde aynı sorun olacak mı

yeni updaten sonra oldu herşeyi denedim grafikleri fule çekttim yine olamdı lowa çektim yine olamdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,209
Üyeler
183,400
Son üye
Arcade31s
Geri