Çözüldü✓ Acil Yardım Pc Kendini Resetliyor

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Merhaba iyi forumlar bilgisayarımda hangi oyunu açarsam açayım oyuna girdiğim gibi kendini yeniden başlatıyor occt testi yapayım dedim teste başladığım gibi yine aynı şekilde kendini yeniden başlatıyor sorun nerede olabilir?

Merhaba iyi forumlar bilgisayarımda hangi oyunu açarsam açayım oyuna girdiğim gibi kendini yeniden başlatıyor occt testi yapayım dedim teste başladığım gibi yine aynı şekilde kendini yeniden başlatıyor sorun nerede olabilir?
güç kaynağın veya sıcaklık sorunu olabilir

güç kaynağın veya sıcaklık sorunu olabilir
İşlemci ve ekran kartının ısınmasına fırsat kalmıyorki hocam direk girer girmez resetliyor. Hangi bileşeni test etmeye kalksam test edemeden kapatıyor kendini yeniden açıyor.

İşlemci ve ekran kartının ısınmasına fırsat kalmıyorki hocam direk girer girmez resetliyor. Hangi bileşeni test etmeye kalksam test edemeden kapatıyor kendini yeniden açıyor.
analdım peki boştayken sıcaklık kaç ve başka bir güç kaynağı ile deneme şansınız var mı ve 3lü priz kullanıyorsanız değiştirip deneyin

analdım peki boştayken sıcaklık kaç ve başka bir güç kaynağı ile deneme şansınız var mı ve 3lü priz kullanıyorsanız değiştirip deneyin
Eski bir 4lü priz kullanıyorum. İşlemcim boştayken 40, ekran kartım boştayken 30 kullanıyor hocam.

sistem yük çekmeye başladığı an gidiyor psu sıkıntılı yüksek ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fazla deneme yapma başka psu ile denemen lazm

%90 psu , %10 priz sorunu prizi değiştirip deneyin işe yaramaz ize psunuza geçmiş olsun dilerim.

işlemci de sorun olabilir mi o zaman ? ekran kartının buna yol açacağını düşünmüyorum.
Şimdi başka bir psuda denedim çok rahat oynatıyor sorunun psu olduğu kesinleşti

Geri