Razer vs steelseries

Reaksiyon skoru
12
Benim şuan asus rog rx switch,li bir klavyem var ve ayarlanabilir swtichli bir klavyeye geçmek istiyorum steelseries apex pro gen3 le razer huntsman v3pro arasında kaldım önerilere açığım ama wraith de satılan klavyelerden olmasın 10 12k arası bütçe

Steelseries klavye ile daha önce problem yaşamıştım, şuan Razer huntsman kullanıyorum çok memnunum.

Benim şuan asus rog rx switch,li bir klavyem var ve ayarlanabilir swtichli bir klavyeye geçmek istiyorum steelseries apex pro gen3 le razer huntsman v3pro arasında kaldım önerilere açığım ama wraith de satılan klavyelerden olmasın 10 12k arası bütçe
Asus, SS, Logitech, razer, corsair vs. Gibi markaların çok daha ucuzuna onlardan daha iyi özellikleri olan klavyeler var. Neden onları istemiyorsunuz bir sebebi var mı ?

Asus, SS, Logitech, razer, corsair vs. Gibi markaların çok daha ucuzuna onlardan daha iyi özellikleri olan klavyeler var. Neden onları istemiyorsunuz bir sebebi var mı ?
Marka fanatikliği

Haklısın marka takıntım var ama tek sebebi bu değil diğer markaların garantisine güvenemiyorum
Garanti satın aldığın yere göre değişir kimi 50 tskla attırır kimi tak diye yapar ggtrye bak garantisi iyi

Renk beyaz olsa iyi olur ama illa beyaz olcak diye bişe yok boyut olarak %60 ve ya tkl olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz olarak bu var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz olarak bu var
Akko mantıklı geldi alınabilir duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,932
Üyeler
184,358