Arkadaslar bu 2.el ekran karti alinir mi?

Alınmaz

Ayrıca konuyu aöarken şurayı bir daha okuyun
1000007778.webp

Hocam adam cok egolu ben bununla olay cikartirim almiyim ben bunu
Bu şekilde cevap verenden mal alınmaz
Edit: adam benxe haklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamın neresi egolu.Gayet düzgünce cevap vermiş.Klasik sahibinden trolleri komik fiyatlar söyleyince normal öyle söylemesi.
Doğru adam haklıymış tekrar okuyunca anladım

Ya kanka bi sistem siparis ettim ardindan yarim saat sonra siparisi iptal ettim para ne zaman hesabima duser diye sorucaktim

Tamam reiste bu kadar da olmaz
Adamın neresi egolu.Gayet düzgünce cevap vermiş.Klasik sahibinden trolleri komik fiyatlar söyleyince normal öyle söylemesi.
Bu şekilde cevap verenden mal alınmaz
Edit: adam benxe haklı

Doğru adam haklıymış tekrar okuyunca anladım
Böyle trolleri bı saticilar anlayabilir telefon no veriyorsun 10k lık mala 6k felan diyorlar sence mümkün mü yani tam mal ordusu

Böyle trolleri bı saticilar anlayabilir telefon no veriyorsun 10k lık mala 6k felan diyorlar sence mümkün mü yani tam mal ordusu
Evet 7 k demiş oradan buradan gelecekmiş banane nerden geldiğinden ama konuya gelirsek hem ventus hemde pahalı ürün yinede alınmaz

evet yeni fark ettim ozmn vram konusunda tek cozum ya 3060 tarafina gidilecek ya amd yada 3080
Kanka simdi bisey anlaticam ben cuma gecesi yani cumayi cumartesiye baglayan gece saat 1.40 gibi bi sistem siparis ettim ardindan siparisi iptal ettim hafta sonu oldugu icin iptal talebi alindi dedi bende sistemi almak istedim tekrar yani siparis iptal talebini iptal etmek icin mail attim bugunde siparislerim bolumune girdigim de siparisiniz hazirlaniyor diyo bi aksaklik olmaz dimi

iptal talebinden sonra hazırlanıyor ibaresi çıkıyorsa sıkıntı yoktur diye biliyorum yinede gelmez ve para iadesi yapmazlarsa mailini falan bi kaydet

nolur ne olmaz

Geri