180hz peek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Msine alıcaksın
Msine alıcaksın
Alınmazhttps://shbd.io/s/1hQLioGq arkadaslar sadece antalya elden teslim alacagim icin antalyadan bakiyorum alinir mi sizce acil
Adamın neresi egolu.Gayet düzgünce cevap vermiş.Klasik sahibinden trolleri komik fiyatlar söyleyince normal öyle söylemesi.Hocam adam cok egolu ben bununla olay cikartirim almiyim ben bunu
Bu şekilde cevap verenden mal alınmazHocam adam cok egolu ben bununla olay cikartirim almiyim ben bunu
Doğru adam haklıymış tekrar okuyunca anladımAdamın neresi egolu.Gayet düzgünce cevap vermiş.Klasik sahibinden trolleri komik fiyatlar söyleyince normal öyle söylemesi.
Ya kanka bi sistem siparis ettim ardindan yarim saat sonra siparisi iptal ettim para ne zaman hesabima duser diye sorucaktim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam reiste bu kadar da olmaz
Adamın neresi egolu.Gayet düzgünce cevap vermiş.Klasik sahibinden trolleri komik fiyatlar söyleyince normal öyle söylemesi.
Böyle trolleri bı saticilar anlayabilir telefon no veriyorsun 10k lık mala 6k felan diyorlar sence mümkün mü yani tam mal ordusuBu şekilde cevap verenden mal alınmaz
Edit: adam benxe haklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru adam haklıymış tekrar okuyunca anladım
Evet 7 k demiş oradan buradan gelecekmiş banane nerden geldiğinden ama konuya gelirsek hem ventus hemde pahalı ürün yinede alınmazBöyle trolleri bı saticilar anlayabilir telefon no veriyorsun 10k lık mala 6k felan diyorlar sence mümkün mü yani tam mal ordusu
bilader şunları takanmı var kafa açma ya sen en son moderatörlere sallıyodun
çözünürlük hz vs
o TI modeli, o modelde 15k civarı hatta daha yüksektir.onun dışında 4060 alabilirsin daha mantıklı olur gibi geliyo bana 12 gblik olanlarından
evet yeni fark ettim ozmn vram konusunda tek cozum ya 3060 tarafina gidilecek ya amd yada 3080o TI modeli, o modelde 15k civarı hatta daha yüksektir.
Kanka simdi bisey anlaticam ben cuma gecesi yani cumayi cumartesiye baglayan gece saat 1.40 gibi bi sistem siparis ettim ardindan siparisi iptal ettim hafta sonu oldugu icin iptal talebi alindi dedi bende sistemi almak istedim tekrar yani siparis iptal talebini iptal etmek icin mail attim bugunde siparislerim bolumune girdigim de siparisiniz hazirlaniyor diyo bi aksaklik olmaz dimievet yeni fark ettim ozmn vram konusunda tek cozum ya 3060 tarafina gidilecek ya amd yada 3080
evet birtanesini bizim tanıdığımız satti 3080 ti 10.7 ye gittibursada daha ucuz görmüştüm sarı sitede ama 3000 serisi alacaksan eğer 3080 10 gb vramli satanda var 11k ya 2-3 ilana rastladım