Arkadaslar bu 2.el ekran karti alinir mi?

yayın içinse ne kalite alıyorsan kesitide aynı olur düz vidyo kaydında ise daha yüksek kalitelere ulaşabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela editleme programlarıyla vidyonu editleyip 4k ya renderleyebilirsin ki farkı büyük olur

scale up yaparak çözünürlüğünü yükseltif fx efektleriyle kalitesini arttırabilirsin vidyoda

yayın içinse ne kalite alıyorsan kesitide aynı olur düz vidyo kaydında ise daha yüksek kalitelere ulaşabilirsin

mesela editleme programlarıyla vidyonu editleyip 4k ya renderleyebilirsin ki farkı büyük olur

scale up yaparak çözünürlüğünü yükseltif fx efektleriyle kalitesini arttırabilirsin vidyoda
Anladim reis ayriyeten bisey sormak istiyorum itopyadan alisveris uaptin mi?

itopyadan anakart aldım hatta bakayım kutusunada yanlış olmasın .d

evet itopyadan almışım güzel geldi kargosu paketlemesi hasarsız geldi bi sorun çıkmadı

aynen knk bayabi cevap almış gibisin amd hakkında karar sende

Hocam adam cok egolu ben bununla olay cikartirim almiyim ben bunu
Böyle ego mu olur hocam en üst 2 soruya bak düzgünce cevaplamış adam 12-13k ya sattığın ve muhtemelen açıklamaya( pazarlık çok az vardır ) felan yazdığın ürüne biri 7k dese ne dersin trollükten başka bişey değil 12k kartı verse verse 11 e verir o bile zor

itopyadan anakart aldım hatta bakayım kutusunada yanlış olmasın .d

evet itopyadan almışım güzel geldi kargosu paketlemesi hasarsız geldi bi sorun çıkmadı
Ya kanka bi sistem siparis ettim ardindan yarim saat sonra siparisi iptal ettim para ne zaman hesabima duser diye sorucaktim

Böyle ego mu olur hocam en üst 2 soruya bak düzgünce cevaplamış adam 12-13k ya sattığın ve muhtemelen açıklamaya( pazarlık çok az vardır ) felan yazdığın ürüne biri 7k dese ne dersin trollükten başka bişey değil 12k kartı verse verse 11 e verir o bile zor
Tamam reiste bu kadar da olmaz

Pahali satiyor 3070ti 10kya

Pahali satiyor 3070ti 10kya bulunabilir rahatça Facebook gruplarinda

Hocam ikinci el 6700xt, 7700xt falan bakın derim. 6700XT 8 bin bandında 12gb bellekli, 7700 xt 10 binin üstünde galiba ayrıca bakarsınız. 12gb bellekli.
3070ti ı aratmazlar perf olarak.
Reis orasi oyle de ekran kartinin sorunlu olup olmadigini nasil anlayabilirim

Reis orasi oyle de ekran kartinin sorunlu olup olmadigini nasil anlayabilirim
Oyun oynayarak. Spiderman 2 yi usb hdd ye yukleyin.. Deneyerek satın alacağınız kartı pc de gpu z kurup açarak spiderman 2 oyununu oynayın. Yarım saat.
https://dodi-repacks.site/ dan örümcek adam 2 ye bakılabilir.
gpu z den ikinci sekmesinde sıcaklık değerleri bakılır yarım saat oynayıp. 80 dereceye kadar normal. Üstünde fan ayarı yapmak lazım.
Spiderman 2 en hassas oyunlardandır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,937
Üyeler
183,191
Son üye
furkqn27
Geri