Arkadaslar bu 2.el ekran karti alinir mi?

bu arada amd olur dersen 6800 neredeyse 3070 ti nin 1.5 katı perfomans demek xt ise 2 katına yakın fazladan fps veriyo ama amd tarafında ray tracing kötü kalıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en mantıklısı bana kalırsa 3080 dez avantajı ise biraz eski kalıyo satmak istersende alıcısı az o konuda 12 gb 4060 düşünebilirsin muattabı fazla vramide her oyuna yeter fakat 3080 kas gücü olarak daha iyi

hatta rx6800 düz hali 3080 den daha iyi çoğu oyunda xt alabilirsen o fiyatları varmı bilmem o daha daha iyi
reis yayin acacagim icin amd ekran karti goruntude bozukluk yapmiyo mu

kim satıyor bilmem reis :D ben attım linkleri araştırmak sende bidiklerimide verdim sana gerisi sende

reis yayin acacagim icin amd ekran karti goruntude bozukluk yapmiyo mu
dediğim gibi amd yi araştır biraz forumlara sor aç bi konu bilgisi olan varsa yazar oladabilir olmayada bilir ama evet nvdia yayında daha iyi

amd olursa eğer tavsiyem hatta git biraz daha para ekleyebilirsen 0 al fiyatları yakın 2. elle nvdia ya göre

dediğim gibi amd yi araştır biraz forumlara sor aç bi konu bilgisi olan varsa yazar oladabilir olmayada bilir ama evet nvdia yayında daha iyi

amd olursa eğer tavsiyem hatta git biraz daha para ekleyebilirsen 0 al fiyatları yakın 2. elle nvdia ya göre
Kral ben bi konu acayim bilgili arkadaslar yardimci olur

kick yayınında önemli olan bit bitde bildiğim kadarıyla ki bildiğimi düşünüyorum vidyo kayıttada öyle çünki
bit i.in ekran kartın ve internet hızın önemli yüksek bitlere işlemciyle yayın açan göremedim oyun tarafında

kick yayınında önemli olan bit bitde bildiğim kadarıyla ki bildiğimi düşünüyorum vidyo kayıttada öyle çünki
bit i.in ekran kartın ve internet hızın önemli yüksek bitlere işlemciyle yayın açan göremedim oyun tarafında
Ya olmadi yayin acmam cokta onemli degil kesit icin kalite duser mi sence 10 dakikalik video icin

vidyo kesidimi yayın kesidimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,074
Üyeler
183,213
Son üye
ywd9
Geri