Koltuk altını hangisiyle almalıyım?

Tetrx

80+
Reaksiyon skoru
149
Koltuk altında kıllar yazın beni bıktırıyor. Ağda iş görür mü ? Tüy dökücü krem kullanıyordum ancak hızlı çıkıyor ve beklerken zaman kaybediyorum.

Koltuk altında kıllar yazın beni bıktırıyor. Ağda iş görür mü ? Tüy dökücü krem kullanıyordum ancak hızlı çıkıyor ve beklerken zaman kaybediyorum.
hocam yanlıs anlamada dunyayımı yonetıyosun 10 dakıka beklıcen tuy dokucude max :D herneyse aldayla al en rahatı daha gec cıkar hem

Koltuk altına tek başına ağda yapmanı önermem. Evet ağda güzel bir şey ama koltuk altındaki kıllar 2-3 farklı açıya doğru dönüyor. Eğer doğru açıdan ağdayı yapıştırıp çekmez isen feci canın yanar. Ağda yapmasını bilen bi partnerin olursa çok daha iyi olur. o zamana kadar tüy dökücü kimyasallar ile devam

hocam yanlıs anlamada dunyayımı yonetıyosun 10 dakıka beklıcen tuy dokucude max :D herneyse aldayla al en rahatı daha gec cıkar hem
Hocam 10 dakika yetmiyor. En az 15 dakika bekleyince daha iyi alıyorum. Banyoda durmayı sevmiyorum biran işimi bitirmeliyim gibi hissediyorum

Koltuk altına tek başına ağda yapmanı önermem. Evet ağda güzel bir şey ama koltuk altındaki kıllar 2-3 farklı açıya doğru dönüyor. Eğer doğru açıdan ağdayı yapıştırıp çekmez isen feci canın yanar. Ağda yapmasını bilen bi partnerin olursa çok daha iyi olur. o zamana kadar tüy dökücü kimyasallar ile devam
Anladım ancak onceden ağda yapmama rağmen aynı kıl kökünden 3 tane çıktığı oluyor. Hala sebebini çıkaramadım

genellikle arko permatik ile aliyorum ortalama 4 - 7 gun arasinda cikiyor ne kadar cok alirsan o kadar hizli cikar

Batık ve kökte küçük kanama olmuştu. Koltuk altı için biraz sıkıntılı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genellikle arko permatik ile aliyorum ortalama 4 - 7 gun arasinda cikiyor ne kadar cok alirsan o kadar hizli cikar
Hiç kullanmadım. fason banyo jiletleri kullandığım için belki jiletlere ön yargılı yaklaştım. Bakacağım

Tüy Dökücü Krem Daha İyi Koltuk Altı Yumuşak Çok Acıyor Kızarıyor

ağdayla al zevkli oluyo carrt diye çekince

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri