❌İndirim Bitti! Rapoo M200 Silent Kablosuz Mouse 139 TL!

Bu mouse'u 2022'de alıp kullanmıştım ve iade etmiştim. Optik sensöründe sorun vardı; imleç takılıyor ve gecikmeler oluyordu. Ayrıca malzeme kalitesi de oldukça kötüydü. Teknoloji şans işi tabii.
Ekran görüntüsü 2025-05-23 143644.webp

Bu mouse'u 2022'de alıp kullanmıştım ve iade etmiştim. Optik sensöründe sorun vardı; imleç takılıyor ve gecikmeler oluyordu. Ayrıca malzeme kalitesi de oldukça kötüydü. Teknoloji şans işi tabii.
Alıntıyı görüntüle
Size büyük ihtimal üretim hatalı denk gelmiştir. Dediğiniz çok doğru tamamen şans işi. Benimkinde sorun yok memnun kalarak kullanıyordum. Hepsiburada dan ilk satışa çıktığı dönemlerde almıştım bende 70TL civarına.

Microsoft çok güzel klavye mouse yapıyor ama çabuk bozuluyor.
Logitech ne alsam sorun çıkardı.
HP aldım, mouse'un optik ışığı tuşların arasından ekrana yansıyor.

Yıllardır şöyle sessiz güzel bir kablolu klavye mouse alamadım.
kablolu mouse ve klavyelerde benim kullandıklarım genelde çok sonradan bozuluyor. bozulan olursa da garanti bitmeden bozuluyor garantiye gönderiyorum genelde de yenisini yolluyorlar. logitech k120 kullandım yıllarca üstüne bir çok defa su ve yemek dökülse de yıkayıp kurutunca çalışmaya devam etti ama aynısını kablosuz mouseler için söyleyemem

Dahada iyisi mx masters 3s ama fiyat üzüyor. Neyseki konu sayesinde 3s çakması rapoo mt760L nin indirimini görüp aldım. 1600 liralardaydi 1370 lira sepette + 100 tl vodafone ile güzel fiyata geldi

Arkadaşlar, ürün tekrar stokta! Fiyat 136 TL. Mouse’un tuşları ve scroll tekerleği sessiz çalışıyor. Kutu içeriğinde 1 adet pil ile birlikte geliyor. Pil dahil ağırlığı 83 gram. Bu kaliteye bu fiyata böyle bir mouse kolay kolay bulamazsınız. Ucuz mouse arayan varsa düşünmeden alsın , tavsiye ediyorum. https://www.hepsiburada.com/rapoo-18104-rp-m200-1300dpi-cok-modlu-sessiz-tiklama-ozellikli-siyah-kablosuz-mouse-p-HBCV000003ZUIK?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.97.6
b.webp
a.webp

n.webp

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ürün tekrar stokta! Fiyat 136 TL. Mouse’un tuşları ve scroll tekerleği sessiz çalışıyor. Kutu içeriğinde 1 adet pil ile birlikte geliyor. Pil dahil ağırlığı 83 gram. Bu kaliteye bu fiyata böyle bir mouse kolay kolay bulamazsınız. Ucuz mouse arayan varsa düşünmeden alsın , tavsiye ediyorum. https://www.hepsiburada.com/rapoo-18104-rp-m200-1300dpi-cok-modlu-sessiz-tiklama-ozellikli-siyah-kablosuz-mouse-p-HBCV000003ZUIK?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.97.6
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam kaçırdık galiba, ucuz yollu sessiz mouse lazımdı 😥

Lenovo 300 mousela pek fark yok. Sessiz olması dışında.

Bitmedi devam ediyor

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
G300 Krallığı xD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,375
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal