StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,473
Annem ve babama alacaktım telefonları eski diye, yamyam halkımız sağolsun 1 taneyi zorla aldık, onun da iptal olma şansı var galiba 
ne kadar sürüyor o hocamGelmezse ben de basvururum kk ekstresinden once iade yatmazsa ruhumu satmam gerekecek odeyebilmem icin
Bende çok şaşırdım ama 6-7 tanede almazsın be kardeşim bırakın millette alsın.Bu kadar yüksek indirim oranı tarihe geçer muhtemelen hocam çoğunlukla indirim adı altında bindirim oluyor ülkede alıştık...
Muhtemelen iptal olur bencede %40 indirim görülmemiş bir indirim belkide indirim yerine hep bindirim oluyor klasik ülkede şaşırılır bu duruma.Annem ve babama alacaktım telefonları eski diye, yamyam halkımız sağolsun 1 taneyi zorla aldık, onun da iptal olma şansı var galiba![]()
3 tanecik aldık nolmuşki bana bana bide bana yaniBende çok şaşırdım ama 6-7 tanede almazsın be kardeşim bırakın millette alsın.
Aynen kardeşim biri iş biri hayat akışı diğeri oyun için di mi3 tanecik aldık nolmuşki bana bana bide bana yani
Maşallah az almışsın hocam neden tüm stoğu çekmedin seyyar satarsınFiyat çok düşük olduğu için iptal olacağını düşündüğümden denemek için 5 tane aldım.
evet ya sonunda halden anlayan birisiAynen kardeşim biri iş biri hayat akışı diğeri oyun için di mi