Bence bu fiyattan iptal olmama ihtimali yok ondan dolayı aldım bu kadar ya tutarsa diyeMaşallah az almışsın hocam neden tüm stoğu çekmedin seyyar satarsın![]()
İptal yiyince görürsün nolmuşkiyi3 tanecik aldık nolmuşki bana bana bide bana yani
İptal olmazsa bence tarihe geçer indirim oranıyla ilk defa reel bir indirim olur herhalde bu fiyatBence bu fiyattan iptal olmama ihtimali yok ondan dolayı aldım bu kadar ya tutarsa diye
dalgasındayım hocam zatenİptal yiyince görürsün nolmuşkiyi
Evet gerçekten öyle olur %40 indirim çok çok fazlaİptal olmazsa bence tarihe geçer indirim oranıyla ilk defa reel bir indirim olur herhalde bu fiyat![]()
Normalde markalar yalandan sadaka verir gibi %5 10 15 bandında yalandan indirim yapıyor yersen odaEvet gerçekten öyle olur %40 indirim çok çok fazla
2 adet RAM aldım ticari faaliyet diye iptal etti V*tanBence min 3 tane alanları iptal edicek hb, ticarete girdiğinden dolayı. Vatan ve amazon bunu yapmıştı, umarım bunlarda yapar.
Kargoya bi verilsin ondan sonra bakın bence çünkü iptal olma ihtimali çok yüksek.Kılıf aksesuar önerisi olan varmı ?