alitok1989
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Kupon vereceklermiş dedim şuan kart limitim sizin yüzünüzden işgal oldu dedim
cidden nerde o arkadaş yaguzel ben bir tane alamadigima uzulmedim. 4 tane al-sat icin alan bebe baya uzulecek simdi. agla lan simdi
![]()
25000/750 falanmı verceklermişKupon vereceklermiş dedim şuan kart limitim sizin yüzünüzden işgal oldu dedim
hocam desteğe mi yazdınız biz de yazalım en azından kupon olsun elimizdeKupon vereceklermiş dedim şuan kart limitim sizin yüzünüzden işgal oldu dedim
Böyle durumlarda alt limitsiz kupon veriyorlar, 300-500 alt limitsiz alırsınız.25000/750 falanmı verceklermiş
gider muhtemelen, yolda iptal ediyorlar mı?Aba bak kargoda olanlara gider biz iptal yersek söverim bak tutamam
bunlar yuzune normal tuketici ucuza urun alamiyor ulkede. yeminle sinirlerim tavan oldu cocuk yuzsuz yuzsuz konustukca. insanda azcik utanma olur arkadas. bari gelip burada dirdir yapma.cidden nerde o arkadaş ya![]()
denemeye değer cıkabilirBeyler thhden sonuç çıkarmı
Teslim anına kadar kargoyu geri çekebiliyorlar hatta kapıdan bile geri dönebilirler.gider muhtemelen, yolda iptal ediyorlar mı?
Ya bazı firmalar kargodaki ürünü geri çekiyor bakalım.gider muhtemelen, yolda iptal ediyorlar mı?