Burkut0
80+
- Reaksiyon skoru
- 135
Bişey cikmazTHH mi gitsek ya
Bişey cikmazTHH mi gitsek ya
Cıkmasın nolcak ki kapılarını çalak yeterBişey cikmaz
vermeseler yani kargolanıyorduenayiler bide müşteri hizmetlerine haber vermiş
Vatan 13500 e 4060 sistemYa son dönemler de ne alsam iptal oluyor. Nerde eski indirimler aksiyon kameraları dronlar Tw ler hayvan gibi şiy yapıyoalar.
herkese yapsak mı diye soracağına çok ısrarcıysan yapsana birader sorunun neCıkmasın nolcak ki kapılarını çalak yeter
evet bilirkişi tarifesi bubunun dosya bedeli olmadığına adım kadar eminim. bilirkişi tarifesine bakıyorsun. şikayet etsen bile bilirkişi görüşü istenilecek bir durum yok
Edit: ben şikayet etmiyeceğim orası ayrı ama şikayet etmek isteyen etsin muhtemelen uğraştığınızla kalırsınız
Hocam bende düzenleme yapmak için girdim önceden belli bir tutar üstünde çıkan red durumunda tüketici de ödüyordu ama şuan sanırım öyle bişey yok yada bilgi yetersizliği var.Dosya bedeli size çıkmıyor diye biliyorum yine hatalı fiyat dolayısıyla red bile olsa hepsiburadaya ait
Nediyo kanka bana bi kupon bile vermediler mkskfjfjMusteri temsilcisi ile uzun uzun tartistim,
Vatan 13500 e 4060 sistem
Teknosa 19 bine 4060 li laptop
Bu yıl sağlam başka indirim olmadı. Bu olsa 3. Olurdu.
Harbi ya kupon bile vermedi. 300 tl verdi ama o da daha once telefonlarda kullanabildigim 300 tl lik kuponu tekrsr geri tanimlamislar. Cop yanikupon alan varmı
Kral sorunun mu var? THH konusunda daha bilgili birileri de destekler belki diye mesaj atıyorum sana giren cıkan ne anlamadım ama hepsiburada calısanı mısınherkese yapsak mı diye soracağına çok ısrarcıysan yapsana birader sorunun ne