5 Metre HDMI kablosu arıyorum

Teşekkürler, biraz pahalı geldi açıkçası, 720p görüntü aktarmak için bu kadar kaliteli ve pahalı almaya gerek var mı bilemedim.
Bu nasıldır?
Ya da bu
Ya da bu
Hocam bir ara ucuz diye DARK mı MARK mı bir şey aldım hiçbir işime yaramadı siz bilirsiniz yinede kısa mesafe olsa tamam da uzun mesafe olunca sorun çıkıyor

Hocam bir ara ucuz diye DARK mı MARK mı bir şey aldım hiçbir işime yaramadı siz bilirsiniz yinede kısa mesafe olsa tamam da uzun mesafe olunca sorun çıkıyor
Paylaştığım 3. Linkteki DM marka olanı aldım, Pazarama'da 125 TL de indirim vardı, 143 TL'ye geldi, genel olarak markaya baktım bi fena değil gibi duruyor.

Memnun musunuz hocam kablodan bana da 5 metre lazım oldu da.
Genel olarak işimi görüyor hocam, sadece kabloyu biraz oynatınca görüntü kararıp tekrar geliyor ama onun da peşine çok düşmedim, kabloyla mı alakalı televizyonun HDMI portuyla mı alakalı bilmiyorum, TV çok eski bir model olduğu için ondan şüpheleniyorum ama genelde zaten kabloyu oynatmadığım için sıkıntı olmuyor, ben de daha araştırma yapmadım neden kaynaklı diye.

Genel olarak işimi görüyor hocam, sadece kabloyu biraz oynatınca görüntü kararıp tekrar geliyor ama onun da peşine çok düşmedim, kabloyla mı alakalı televizyonun HDMI portuyla mı alakalı bilmiyorum, TV çok eski bir model olduğu için ondan şüpheleniyorum ama genelde zaten kabloyu oynatmadığım için sıkıntı olmuyor, ben de daha araştırma yapmadım neden kaynaklı diye.
Teşekkür ederim hocam iyi günleriniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,501
Üyeler
186,497
Son üye
Progamer545
Geri