❌İndirim Bitti! 15000 TL Canon EOS 2000D 18-55mm Is +75-300mm

Stok nasi yakaladiniz var mi taktigi
Satın alma seçeneklerine tıkladım konuyu görünce tabi bitmişti. 35k olan ürün gözüküyordu f5 attım öylesine baktım 15k olarak gözüküyor direk satın al dedim aldı tamamen şans artık birisi iptal mi etti stokmu eklediler bilmiyorum. Tamamen şans işi

Canon harbi sağlam, 2012 de 550d aldım bu lenslerle beraber hâlâ aktif şekilde kullanıyorum. Tek bir sorun çıkarmadı.

Arkadaşlar fazla gaza gelmiş, anca aldığınız paraya satarsınız ki o bile çok uzun sürer. Boşa zaman kaybı..

Kargoya verilmemiş

Sahibindende yeni temiz mercekli olanları 15k’ya satamıyorlar, 2. El de para etmiyor gibi görünüyor, al sat düşünen zarar eder

Arkadaşlar fazla gaza gelmiş, anca aldığınız paraya satarsınız ki o bile çok uzun sürer. Boşa zaman kaybı..

Alan kimse zarar etmez çünkü bu setin sıfır eşdeğeri yok artık 75-300mm lenslerin fiyatları çok yüksek. Aldığı fiyata çok rahat satabilir ama bence al sat için almamalı alan o konuya katılıyorum fotoğrafçılığa giriş-orta segment için iyi fırsattı alanlara hayırlı olsun ileri de bütçesi olunca gövdeyi değiştirir yıllarca kullanır

Alan kimse zarar etmez çünkü bu setin sıfır eşdeğeri yok artık 75-300mm lenslerin fiyatları çok yüksek. Aldığı fiyata çok rahat satabilir ama bence al sat için almamalı alan o konuya katılıyorum fotoğrafçılığa giriş-orta segment için iyi fırsattı alanlara hayırlı olsun ileri de bütçesi olunca gövdeyi değiştirir yıllarca kullanır
Ya benim dayı oğlu doktor böyle hobi amaçlı çekim yapıyor ona attım makineyi işime yaramaz dedi bu giriş seviyesi mi oluyor onlara göre anlamadım bende.

Ya benim dayı oğlu doktor böyle hobi amaçlı çekim yapıyor ona attım makineyi işime yaramaz dedi bu giriş seviyesi mi oluyor onlara göre anlamadım bende.
Daha iyi makinası vardır yüksek ihtimal bu hobinin sınırı yok gibi bir şey 300k-400k ya bile set dizebilirsin

Hayırlı bayramlar ürünü kargolanan varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri