Gb/sn verisi yazmıyordu ama usb-c ile şarj edilebilir yazıyor.Usb c de abi bunun gücü ne
Hem veri aktarıp hem şarj alabilir mi
Stabilite ve uzun ömürlülük olarak rakibi yok hocam. Apple sevmem ama bu bir gerçekHades eu4 bilemedin max aoe4 oynarım onlar da işlemci zorlayan oyunlar
Windows alternatif bakıyorum da m4 lü macbook a rakip yok givi
Bana yaramaz o zaman 2 type c girişi yapsaydılar keşkeGb/sn verisi yazmıyordu ama usb-c ile şarj edilebilir yazıyor.
Stabilite ve uzun ömürlülük olarak rakibi yok hocam. Apple sevmem ama bu bir gerçek
60hz IPS ekran olmasini gectim , sogutmasi bile yok air serisi macbooklarin. oyun oynamayi denemeyi birak , ana sayfasi acilmaz oyunun. Hem 60hz hem 8gb ramli bir urunde yazilim , tasarim vs yapman da imkansiz. Ama acikcasi almani oneririm. Bazen alip denemek daha iyi bir hayat dersi oluyorHades eu4 bilemedin max aoe4 oynarım onlar da işlemci zorlayan oyunlar
Windows alternatif bakıyorum da m4 lü macbook a rakip yok givi
Daha bir bir cihaz varsa önerin hocam60hz IPS ekran olmasini gectim , sogutmasi bile yok air serisi macbooklarin. oyun oynamayi denemeyi birak , ana sayfasi acilmaz oyunun. Hem 60hz hem 8gb ramli bir urunde yazilim , tasarim vs yapman da imkansiz. Ama acikcasi almani oneririm. Bazen alip denemek daha iyi bir hayat dersi oluyor
hiç mac os kullanmamış m1 8 gb ramli cihazların bile hala cayır cayır tasarım render işini gördüğünü bilmeyen aynı iphone serisindeki gibi 13 ün 60 hz ekranının kağıt üzerinde 120lik android rakiplerinden cok daha akıcı ve stabil calıstıgını görmeyen klasik bir hater. aynı şekilde iyi ekranlı bi ultrabook bakarken macten baska alternatif cıkmadı karşıma uzun süreli kullanım şarj süresi ekran renk doygunlugu ve performans tartışılmaz. + değiştireceğin zaman değer kaybı olmaması büyük bir artı 512 gb 16 ram versiyonunu kullanıyorum m4 airin ısınma sorunu yazılımla hallolmuş gayet stabil ve harika bir cihaz. cüzdan taşır gibi taşıyorum yanımda kesinlikle tavsiye ederim60hz IPS ekran olmasini gectim , sogutmasi bile yok air serisi macbooklarin. oyun oynamayi denemeyi birak , ana sayfasi acilmaz oyunun. Hem 60hz hem 8gb ramli bir urunde yazilim , tasarim vs yapman da imkansiz. Ama acikcasi almani oneririm. Bazen alip denemek daha iyi bir hayat dersi oluyor
Hocam cihazı kullanıyorum yazmışsınız da deneyimlerinizi alabilir miyim bir de sizce cihazın en kötü yanı nehiç mac os kullanmamış m1 8 gb ramli cihazların bile hala cayır cayır tasarım render işini gördüğünü bilmeyen aynı iphone serisindeki gibi 13 ün 60 hz ekranının kağıt üzerinde 120lik android rakiplerinden cok daha akıcı ve stabil calıstıgını görmeyen klasik bir hater. aynı şekilde iyi ekranlı bi ultrabook bakarken macten baska alternatif cıkmadı karşıma uzun süreli kullanım şarj süresi ekran renk doygunlugu ve performans tartışılmaz. + değiştireceğin zaman değer kaybı olmaması büyük bir artı 512 gb 16 ram versiyonunu kullanıyorum m4 airin ısınma sorunu yazılımla hallolmuş gayet stabil ve harika bir cihaz. cüzdan taşır gibi taşıyorum yanımda kesinlikle tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ olarak oyunla işiniz yoksa macbook alternatifsiz bir noktada. profesyonel iş yapmayacaksanız yani uzun süreli render vb almayacaksanız pro modele gerek yok air gayet iş görüyor arada 20 k ciddi bir fark var ek merak ettiğin bir şey varsa yazabilirsin özelden herhangi test vb istersen yaparız hemen
hocam benim tek eksikliğini hissettiğim kısım keske 15 inch olan versiyonu alsaydım oldu ekran cok güzel dısarıda güneşte vb de kullandım harika bir ekran fakat 15 inch cok daha keyifli olurmuşHocam cihazı kullanıyorum yazmışsınız da deneyimlerinizi alabilir miyim bir de sizce cihazın en kötü yanı ne
evde 15 pro max , ipad pro m2 , samsung galaxy tab s10 plus ve samsung s23 var. yani kiyaslayaca cok urunum var merak etme lutfenhiç mac os kullanmamış m1 8 gb ramli cihazların bile hala cayır cayır tasarım render işini gördüğünü bilmeyen aynı iphone serisindeki gibi 13 ün 60 hz ekranının kağıt üzerinde 120lik android rakiplerinden cok daha akıcı ve stabil calıstıgını görmeyen klasik bir hater. aynı şekilde iyi ekranlı bi ultrabook bakarken macten baska alternatif cıkmadı karşıma uzun süreli kullanım şarj süresi ekran renk doygunlugu ve performans tartışılmaz. + değiştireceğin zaman değer kaybı olmaması büyük bir artı 512 gb 16 ram versiyonunu kullanıyorum m4 airin ısınma sorunu yazılımla hallolmuş gayet stabil ve harika bir cihaz. cüzdan taşır gibi taşıyorum yanımda kesinlikle tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ olarak oyunla işiniz yoksa macbook alternatifsiz bir noktada. profesyonel iş yapmayacaksanız yani uzun süreli render vb almayacaksanız pro modele gerek yok air gayet iş görüyor arada 20 k ciddi bir fark var ek merak ettiğin bir şey varsa yazabilirsin özelden herhangi test vb istersen yaparız hemen
insanlari yanlis bilgilendirip durmayin. 60hz apple her turlu 120hz android den kotu. bir markayi savunmak icin teknoloji ve bilime ters yazilar yaziyorsunuzevde 15 pro max , ipad pro m2 , samsung galaxy tab s10 plus ve samsung s23 var. yani kiyaslayaca cok urunum var merak etme lutfen
daha iyi bir cihaz yok. satin al lutfenDaha bir bir cihaz varsa önerin hocam