🔥İndirim Corsair 4000D + RM850e 7.699TL

hoka

80+
Reaksiyon skoru
183
Ben 7.999TL iken almıştım, 7.699'a düşmüş. Iyzico 500TL indirim ile 7.199 TL bu fiyata bedava.

Kasa kendi başına çok kaliteli ve eski olmasına rağmen hala Tier Listlerde üst sıralarda.

Yanında SP120 fan ve RGB kontrolcüyle geliyor.

PSU da B+/A Tier RM850e, PCIe 5.0/ATX 3.0

Son düzenleme:
Ben 7.999TL iken almıştım, 7.699'a düşmüş. Bu fiyata bedava.

Kasa kendi başına çok kaliteli ve eski olmasına rağmen hala Tier Listlerde üst sıralarda.

Yanında SP120 fan ve RGB kontrolcüyle geliyor.

PSU da A Tier RM850e, ATX 3.0
360mm sıvı soğutma destekliyor mu bu kasa

Standart 360mm aio lar sadece ön tarafa takılabiliyor.

8.000₺ iken iyzico ödemesi ile 500₺ geri ödeme vardı. 7500₺'ye geliyordu. Şimdi normal fiyatını bu düzeye çekmişler

Fanlar icue uyumlu yani argb, yanlış bilgi vermeyin...

Fanlar icue uyumlu yani argb, yanlış bilgi vermeyin...
Kendi kasam neden ARGB iken ARGB değil diyeyim? Fanlar baya baya ARGB değil 4 pin. icue olması ARGB yapmıyor. SP120 kendi sitesinde de RGB yazıyor zaten. Ha RGB controller'ı anakartın USB pinine bağlanıp oradan kontrol sağlıyor kaliteli bi kontroller ARGB aratmıyor orası ayrı.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NZXT H9 Flow CM-H91FW-01 Fanlı Beyaz ATX Bilgisayar Kasası Sipariş verdim kalite olarak hangisi

https://cdn.akakce.com/z/nzxt/nzxt-h9-flow-beyaz-atx.jpg
Bu kasanın muadili H5 Flow, yabancı forumlarda en çok karşılaştırılan ikililerden. H9 flow başka klasman zaten ihtiyaca yönelik hareket edin.

Son düzenleme:
Kendi kasam neden ARGB iken ARGB değim diyeyim? Fanlar baya baya ARGB değil 4 pin. icue olması ARGB yapmıyor. SP120 kendi sitesinde de RGB yazıyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kasanın muadili H5 Flow, yabancı forumlarda en çok karşılaştırılan ikililerden. H9 flow başka klasman zaten ihtiyaca yönelik hareket edin.
Psu falan var eski kasa ısınıyordu üst segment sogutmalı bir kasa lazım bana

Kendi kasam neden ARGB iken ARGB değil diyeyim? Fanlar baya baya ARGB değil 4 pin. icue olması ARGB yapmıyor. SP120 kendi sitesinde de RGB yazıyor zaten. Ha RGB controller'ı anakartın USB pinine bağlanıp oradan kontrol sağlıyor kaliteli bi kontroller ARGB aratmıyor orası ayrı.

Hocam icue fanların hepsi ARGB, olmasaydı her led için ayrı renk veremez, kombinasyonlar yapıp efektler oluşturamazdınız. Corsair Node kontrolcüler ve fanlar set olur, pin sayısı ile alakası yok!.

Geri