🔥İndirim Corsair 4000D + RM850e 7.699TL

8k verip 360 mm radyatör desteklemeyen kasa almak ne biliyim 5 6 k ya fsp vita alıp 2 3 k yada ponos 4 yada zoko amiral alırdım

Almayın aldırmayın. Ben 360mm desteklemediğini bilseydim almazdım.

Kasa da içindeki PSU da üst segment değil. Bu fiyata tercih etmem.

Ben 7.999TL iken almıştım, 7.699'a düşmüş. Bu fiyata bedava.

Kasa kendi başına çok kaliteli ve eski olmasına rağmen hala Tier Listlerde üst sıralarda.

Yanında SP120 fan ve RGB kontrolcüyle geliyor.

PSU da B+/A Tier RM850e, PCIe 5.0/ATX 3.0
psu full modüler mi ?

8k verip 360 mm radyatör desteklemeyen kasa almak ne biliyim 5 6 k ya fsp vita alıp 2 3 k yada ponos 4 yada zoko amiral alırdım
Almayın aldırmayın. Ben 360mm desteklemediğini bilseydim almazdım.
Zoko Dk431 de ATX anakartta 360MM desteklemiyor. 5800'e enermax 1350W varken de aynı fiyata FSP Vita hayatta alınmaz. Bu kasa ile bundle şeklinde uyguna geldiği için mantıklı olabilir.

Tercihe kalıyor hayatım boyunca sıvı soğutma kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu full modüler mi ?
Evet

Son düzenleme:
Zoko Dk431 de ATX anakartta 360MM desteklemiyor.

Tercihe kalıyor hayatım boyunca sıvı soğutma kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.

Evet
emin miyiz hocam dahili gelmesin kabloları

PSU full modüler, fakat PCiE5.0 sizi yanıltmasın yeni 12v hpwr çıkışı yok bunda, sadece dönüştürücü kablosu mevcut.

Zoko Dk431 de ATX anakartta 360MM desteklemiyor.

Evet
Eatx destekleyen bir kasa eger ahım şahım kalın bir radyatörlü bir sıvı soğutma değilse sıgıyor forumda bir arkadaşımız ön paneline 420mm bile sıgdırmıştı

Eatx destekleyen bir kasa eger ahım şahım kalın bir radyatörlü bir sıvı soğutma değilse sıgıyor forumda bir arkadaşımız ön paneline 420mm bile sıgdırmıştı
Forumlarda öyle okudum onların yalancısıyım ön panel değil üst panelden bahsediyorum. Ön panele 4000D de sığıyor 360mm

360mm sıvı soğutma destekliyor mu bu kasa
ön kısmındaki fanları sökersen ön kısmı destekliyor üst kısmı sadece max 280mm sıvı sogutma destekliyor ben bunu geçen senelerde hepsipay% 20 geri iadesiyle satın almıştım kasa +psu + fanları zaten her türlü tek tek almadan kearlı

Kendi kasam neden ARGB iken ARGB değil diyeyim? Fanlar baya baya ARGB değil 4 pin. icue olması ARGB yapmıyor. SP120 kendi sitesinde de RGB yazıyor zaten. Ha RGB controller'ı anakartın USB pinine bağlanıp oradan kontrol sağlıyor kaliteli bi kontroller ARGB aratmıyor orası ayrı.

Bu kasanın muadili H5 Flow, yabancı forumlarda en çok karşılaştırılan ikililerden. H9 flow başka klasman zaten ihtiyaca yönelik hareket edin.
Hocam bu kasanın yenilenmiş hali Corsair Frame 4000D yeni çıktı. Bence anca bu kasayı H5 flow muadili sayabiliriz. Mayıs sonunda itopyada 5250 lira gibi bir fiyatı vardı 3 argb fanlı modelinin.

4000D alacaklar için; frame olan versiyonuna bakmayı es geçmeyin. Kasada ana iskelet haricinde neredeyse her şey modüler dizayn edilmiş. Öne intake olarak 6 fan eklemek mümkün. Totalde 12cm 12 adet fan takılabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri