psu full modüler mi ?Ben 7.999TL iken almıştım, 7.699'a düşmüş. Bu fiyata bedava.
Corsair iCUE 4000D Airflow RGB RM850 Tempered Glass 850W 80+ Gold USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa
CC-9020151-EU - Corsair iCUE 4000D Airflow RGB RM850 Tempered Glass 850W 80+ Gold USB 3.1 ATX Mid Tower Kasapckolik.com.tr
Kasa kendi başına çok kaliteli ve eski olmasına rağmen hala Tier Listlerde üst sıralarda.
Yanında SP120 fan ve RGB kontrolcüyle geliyor.
PSU da B+/A Tier RM850e, PCIe 5.0/ATX 3.0
8k verip 360 mm radyatör desteklemeyen kasa almak ne biliyim 5 6 k ya fsp vita alıp 2 3 k yada ponos 4 yada zoko amiral alırdım
Zoko Dk431 de ATX anakartta 360MM desteklemiyor. 5800'e enermax 1350W varken de aynı fiyata FSP Vita hayatta alınmaz. Bu kasa ile bundle şeklinde uyguna geldiği için mantıklı olabilir.Almayın aldırmayın. Ben 360mm desteklemediğini bilseydim almazdım.
Evetpsu full modüler mi ?
emin miyiz hocam dahili gelmesin kablolarıZoko Dk431 de ATX anakartta 360MM desteklemiyor.
Tercihe kalıyor hayatım boyunca sıvı soğutma kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Bir tier listte A, başka bir tier listte B+. Orta/üst segment denebilir. Umarım üst segment değil derken sadece verimliliğine bakmıyorsundur.Kasa da içindeki PSU da üst segment değil. Bu fiyata tercih etmem.
Eminim.emin miyiz hocam dahili gelmesin kabloları
h6 flow al. psu iyi değil bu arada Corsair e serisi japon değil çin kapasitör kullanıyor.Psu falan var eski kasa ısınıyordu üst segment sogutmalı bir kasa lazım bana
Eatx destekleyen bir kasa eger ahım şahım kalın bir radyatörlü bir sıvı soğutma değilse sıgıyor forumda bir arkadaşımız ön paneline 420mm bile sıgdırmıştıZoko Dk431 de ATX anakartta 360MM desteklemiyor.
Tercihe kalıyor hayatım boyunca sıvı soğutma kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.
Evet
Forumlarda öyle okudum onların yalancısıyım ön panel değil üst panelden bahsediyorum. Ön panele 4000D de sığıyor 360mmEatx destekleyen bir kasa eger ahım şahım kalın bir radyatörlü bir sıvı soğutma değilse sıgıyor forumda bir arkadaşımız ön paneline 420mm bile sıgdırmıştı
ön kısmındaki fanları sökersen ön kısmı destekliyor üst kısmı sadece max 280mm sıvı sogutma destekliyor ben bunu geçen senelerde hepsipay% 20 geri iadesiyle satın almıştım kasa +psu + fanları zaten her türlü tek tek almadan kearlı360mm sıvı soğutma destekliyor mu bu kasa
Hocam bu kasanın yenilenmiş hali Corsair Frame 4000D yeni çıktı. Bence anca bu kasayı H5 flow muadili sayabiliriz. Mayıs sonunda itopyada 5250 lira gibi bir fiyatı vardı 3 argb fanlı modelinin.Kendi kasam neden ARGB iken ARGB değil diyeyim? Fanlar baya baya ARGB değil 4 pin. icue olması ARGB yapmıyor. SP120 kendi sitesinde de RGB yazıyor zaten. Ha RGB controller'ı anakartın USB pinine bağlanıp oradan kontrol sağlıyor kaliteli bi kontroller ARGB aratmıyor orası ayrı.
Bu kasanın muadili H5 Flow, yabancı forumlarda en çok karşılaştırılan ikililerden. H9 flow başka klasman zaten ihtiyaca yönelik hareket edin.