🔥İndirim ASUS TUF Gaming Radeon RX 9070XT 35999TL

hocam modelin incelemesi varsa biraz ilerilerde oluyor bu inceleme. bu modelde 40.sayfadaymis mesala. ss birakiyorum assagiya. modelin incelemesi varsa 'cooler performance comparison' sayfasinda bulabilirsiniz.
tam olarak bulamadim ya link atabilirmisiniz telden zor oluyo

tam olarak bulamadim ya link atabilirmisiniz telden zor oluyo
hocam mobilde farkli gorunuyordur belki. lutfen web gorunumunu secin. sayfanin sag altinda ki next page butonunun en solunda sayfalari secebiliceginiz liste butonunu goruceksiniz. ilgili ss'i paylasiyorum assagida.

Ekler

• Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    11.5 KB · Hit: 19
hocam amd ekran kartlari tarafinda asus tuf kartlar tepe seviye kartlar :). ben bu kartla alakali ondan iyidir bundan kotudur yorumu yapmam, yalniz bu kart tepe seviye bir kart ona eminim. ilgili karsilastirma ile alakali bir ss birakiyorum assagiya. kartin detayli incelemesi ile alakali techpowerup linkini de birakicam assagiya. incelemenin son sayfasina giderseniz techpowerup'in bu kartin sogutma performansi ile alakali test ettikleri en iyi ikinci model oldugunu soylediklerini goruceksiniz.

ben bu karti fiyatinda gercekten indirim var diye paylastim. o iyidir bu kotudur tartismasi burada yapilmamali bence. mevzumuz sicak firsat, bu kart suan bahsettiginiz kartlarin hepsinden daha ucuz. ayrica bu saydiginiz modellerinin bazilarindan da daha yuksek bir msrp'ye sahip yurtdisinda.

Attığın görsele göre pulse da tepe model dostum. Olay sadece soğutma performansı değil. PCB kalitesinden tur, mosfetlere, vrm lere, faz yapısına, fan kalitesine hatta kartın üstündeki plastik-metal aksama kadar bir ton denklem var işin içinde.

Bak soğutma performansı çok iyi demekle olmuyor, dediğim gibi bu mantıkla buyur giriş seviyesi pulse u da açıkla eyvallah diyelim.

Attığın görsele göre pulse da tepe model dostum. Olay sadece soğutma performansı değil. PCB kalitesinden tur, mosfetlere, vrm lere, faz yapısına, fan kalitesine hatta kartın üstündeki plastik-metal aksama kadar bir ton denklem var işin içinde.

Bak soğutma performansı çok iyi demekle olmuyor, dediğim gibi bu mantıkla buyur giriş seviyesi pulse u da açıkla eyvallah diyelim.
pulse tepe model degil hocam. o karti oraya koymalarinda ki maksadi da acikliyorlar zaten son sayfada. size daha fazla cevap verip kendimi yoramam. is gercekleri kabul etme kismindan inanip inanmama kismina geldi cunku. inancin karsinda gercek kazanamaz. kisinin kendi icerisinde ki bir konu cunku bu :)

bu sayfada tartismamiz gereken konu bu da degil zaten. bu bir sicak firsat basligi. bu kart tepe model diye saydiginiz urunlerin cogundan daha pahali olmasina ragmen suan turkiye fiyati bu modellerden daha ucuz. ben de bu sebebten basligini actim. siz bu urunde indirim yok derseniz basimin ustunde yeriniz var ama suan tartismamamiz gereken bir mevzuyu tartisiyoruz. o yuzden uzatmayacagim. hayirli aksamlar...

Son düzenleme:
pulse tepe model degil hocam. o karti oraya koymalarinda ki maksadi da acikliyorlar zaten son sayfada. size daha fazla cevap verip kendimi yoramam. is gercekleri kabul etme kismindan inanip inanmama kismina geldi cunku. inancin karsinda gercek kazanamaz. kisinin kendi icerisinde ki bir konu cunku bu :)

bu sayfada tartismamiz gereken konu bu da degil zaten. bu bir sicak firsat basligi. bu kart tepe model diye saydiginiz urunlerin cogundan daha pahali olmasina ragmen suan turkiye fiyati bu modellerden daha ucuz. ben de bu sebebten basligini actim. siz bu urunde indirim yok derseniz basimin ustunde yeriniz var ama suan tartismamamiz gereken bir mevzuyu tartisiyoruz. o yuzden uzatmayacagim. hayirli aksamlar...
Dostum şuan bildiğin kıvırıyorsun ama yine de sen bilirsin. Bak kendin diyorsun ki "incelemenin son sayfasina giderseniz techpowerup'in bu kartin sogutma performansi ile alakali test ettikleri en iyi ikinci model oldugunu soylediklerini goruceksiniz."

Yani senin bile incelemeden çıkardığın temel kıstas soğutma performansı yani başka bir argümanın yok. Bende buyur o zaman aynı sıcaklıkları sunan pulse da tepe model bunun açıklamasını yap diyorum ki yapamadığın için felsefeye bağlayıp kişinin kendi içindeki sorun diyorsun 🤣

Dediğim gibi kime sorarsan sor prime-tuf-rog Asus da sıralama bu şekildedir ve tuf serisi orta seviye bir ürün gamıdır. Asus a bile sorsan tepe model demez ama nedense incelemeler üzerinden tepe model olduğunu iddia ediyorsunuz, ilginç bir kafa yapısı.

Dostum şuan bildiğin kıvırıyorsun ama yine de sen bilirsin. Bak kendin diyorsun ki "incelemenin son sayfasina giderseniz techpowerup'in bu kartin sogutma performansi ile alakali test ettikleri en iyi ikinci model oldugunu soylediklerini goruceksiniz."

Yani senin bile incelemeden çıkardığın temel kıstas soğutma performansı yani başka bir argümanın yok. Bende buyur o zaman aynı sıcaklıkları sunan pulse da tepe model bunun açıklamasını yap diyorum ki yapamadığın için felsefeye bağlayıp kişinin kendi içindeki sorun diyorsun 🤣

Dediğim gibi kime sorarsan sor prime-tuf-rog Asus da sıralama bu şekildedir ve tuf serisi orta seviye bir ürün gamıdır. Asus a bile sorsan tepe model demez ama nedense incelemeler üzerinden tepe model olduğunu iddia ediyorsunuz, ilginç bir kafa yapısı.
haklisiniz hocam ben kiviriyorum :). hayirli aksamlar...

bir ara zahmet edip incelemeyi okursaniz yalniz beni cok mutlu edersiniz onu bilin :)

hocam modelin incelemesi varsa biraz ilerilerde oluyor bu inceleme. bu modelde 40.sayfadaymis mesala. ss birakiyorum assagiya. modelin incelemesi varsa 'cooler performance comparison' sayfasinda bulabilirsiniz.
Size zahmet gigabyte gaming oc modeli bulabilir misiniz

Size zahmet gigabyte gaming oc modeli bulabilir misiniz
o modelin detayli incelemesi yapilmamis hocam. size listeyi atiyorum. incelemesi yapilan sadece 5 model var. incelemesi yapilan modellerin yaninda kirmizi bir ikon oluyor oradan anlarsiniz.

Pulse onu standart saat hızıyla veriyor ama tam kıyas sayılmaz
haklisiniz hocam ben kiviriyorum :). hayirli aksamlar...

bir ara zahmet edip incelemeyi okursaniz yalniz beni cok mutlu edersiniz onu bilin :)
Yine de varsayılan 3100 mhz olan modeller daha üst sınıflar hocam orta üst ayarında sayılır tuf için güç sınırı vs de daha düşük olmasa üst sınıfa koyardım.
1749194200406.webp

Ekler

• 1749193932828.webp
    1749193932828.webp
    73.5 KB · Hit: 9
Pulse onu standart saat hızıyla veriyor ama tam kıyas sayılmaz

Yine de varsayılan 3100 mhz olan modeller daha üst sınıflar hocam orta üst ayarında sayılır tuf için güç sınırı vs de daha düşük olmasa üst sınıfa koyardım.
Alıntıyı görüntüle
hocam benim meramim bu kart en iyisi demek degil zaten. bunu yapmayacagimi da 2-3 defa belirttim burada. sadece bu kartin orta seviye bir kart olmadigini aciklamakti. ben fikrimin hala sonuna kadar arkasindayim. bu kart orta seviye bir kart degil.

bu basligi acmamda ki sebebte bu urun ust seviye diye sayilan urunlerin cogundan daha pahali bir msrp'ye sahipken suan turkiye'de onlarin hepsinden daha ucuza satilmasiydi. basligin konusu bu iken uzadi da uzadi mevzu. arkadas zahmet edip incelemeye bir goz atsaydi keske. bu kadar aci cekmemize hic gerek yoktu :)

Son düzenleme:
Safları sıklaştırın arkadaşlar, prime 9070xt almanya'da kısa süreliğine msrp fiyatından satıldı. Muhtemelen stoklar artıyor, bizde de 28leri görmesi olası.

Yok pulse iyi yarım derece için 36k para verilmez
Gidin 32499 a prime alın 50 yerine 55 derece olur eskiden bu işin bir ağırlığı vardı kötü modeller harbi kötüydü şimdi ha 50 olsa ne 55 olsa ne ucuzunu al gec aradaki farka CPU alirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,239
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri