Çözüldü✓ RX 9070 VS RX 9070 XT

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,042
Arkadaşlar bu iki karttan birini almak istiyorum model olarak fotoğraf atıcam sizce hangisi daha hoş kasam ve her şeyim beyaz renk mousem ve mousepad klavyem bile.
Asus olan düz model 9070 Beyaz olan 9070 XT İşlemcim 9800X3D
9070XT alsam hangi kartla kapışıyor nvidia tarafında ?
9070 alsam hangi kartla kapışıyor nvidia tarafında ?

Ekler

• hhhh.webp
    hhhh.webp
    18.5 KB · Hit: 34
  • hhhhhh.webp
    hhhhhh.webp
    28.6 KB · Hit: 36
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar bu iki karttan birini almak istiyorum model olarak fotoğraf atıcam sizce hangisi daha hoş kasam ve her şeyim beyaz renk mousem ve mousepad klavyem bile.
Asus olan düz model 9070 Beyaz olan 9070 XT İşlemcim 9800X3D
9070XT alsam hangi kartla kapışıyor nvidia tarafında ?
9070 alsam hangi kartla kapışıyor nvidia tarafında ?
9070 5070
9070xt 5070ti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rtx

5070 en düşük çıkarsa genelde 12gb vram yüzünden

9070 5070
9070xt 5070ti

Rtx

5070 en düşük çıkarsa genelde 12gb vram yüzünden
Yani hocam almışken 9070XT'yi al mı diyorsun bu videoları attığına göre aslında ilk 9070 almaya karar vermiştim stoğu bittiği için taksitle alacağım için peşin fiyatına taksit fırsatını kaçırdım yönümü 9070 XT ekran kartına çevirdim.
Şöyle bir şey yapsam pişman olur muyum RTX 5070 Galax beyaz rengini alsam performans çok fark eder mi ? (VRAM korkutuyor beni)

• Beğen
Yani hocam almışken 9070XT'yi al mı diyorsun bu videoları attığına göre aslında ilk 9070 almaya karar vermiştim stoğu bittiği için taksitle alacağım için peşin fiyatına taksit fırsatını kaçırdım yönümü 9070 XT ekran kartına çevirdim.
Şöyle bir şey yapsam pişman olur muyum RTX 5070 Galax beyaz rengini alsam performans çok fark eder mi ? (VRAM korkutuyor beni)
Ben de İnşallah alacam . 5070ten tamamen vazgeçtim 12gb ve performansıdüşük. 9070xt veya 60'a falan 5070ti düşünüyorum

2K oynuyorsan 12gb götürür . Beyaz sisteme beyaz ekran kartı bak .

Soğutucu bitfenix a1 yap ssd de Kingston 6gb/4gb olan yap

2kda 5070in tıkandığı çok oyun var
En kral sistemim var çok şükür hocam önerin için teşekkür ederim :D Ben hazır sistem değilde ekran kartı almak istiyorum yeni.

2K monitörümde var fakat FPS oyuncusu olduğum için 1080P monitörümde 380Hz yapıp takılıyodum diğer ekran kartım ile hocam yeni bir teknoloji ekran kartı almak istiyorum onuda 9070 olarak belirlemiştim fakat peşin fiyatına taksit fırsatını kaçırdığım için maalesef alamıcam yönümü 9070XT beyaz ekran kartına çevirdim sence mantıklı yapar mıyım ?

• Beğen
Günümüz için bile 1440p high-ultrada sınır değer, geleceğe yönelik mantıksız tercih.
Ben de İnşallah alacam . 5070ten tamamen vazgeçtim 12gb ve performansıdüşük. 9070xt veya 60'a falan 5070ti düşünüyorum
5070ti öneririm hocam, 40-45bin bandında üzmez.
En kral sistemim var çok şükür hocam önerin için teşekkür ederim :D Ben hazır sistem değilde ekran kartı almak istiyorum yeni.

2K monitörümde var fakat FPS oyuncusu olduğum için 1080P monitörümde 380Hz yapıp takılıyodum diğer ekran kartım ile hocam yeni bir teknoloji ekran kartı almak istiyorum onuda 9070 olarak belirlemiştim fakat peşin fiyatına taksit fırsatını kaçırdığım için maalesef alamıcam yönümü 9070XT beyaz ekran kartına çevirdim sence mantıklı yapar mıyım ?
Bütçe nedir dostum?

• Beğen
  • Beğen

Akakçede 5070ti min 42 kampanyayla falan 40 olursa ben şahsen onu alırdım. 5k farka daha iyi yazılım ve saf güç

Günümüz için bile 1440p high-ultrada sınır değer, geleceğe yönelik mantıksız tercih.

5070ti öneririm hocam, 40-45bin bandında üzmez.

Bütçe nedir dostum?
Hocam bütçem 37K fakat peşin fiyatına taksitle alacağım için 3 ay filan yapmak istemiyorum çünkü 3 ay yapınca bu sefer çok oluyor taksit fiyatı para da malum lazım oluyor.

• İnanılmaz
Geri