Bu paraya hangi upgrade gider

mt09kedy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
hayırlı Bayramlar önelikle sistemi söyleyeyim

Asus tuf a520mplus anakart
ryzen 5 5500 işlemci
asus dual rtx 3060 12 gb ekran kartı
g skıll rıpjaws 16x2 ram
crucıal p3 m2 ssd(bılgısayarda virüs var bitcoın vırusu yuksek ıhtımalle ağı %100 kullanıor ve internete erişemiyorum bilgisayarcıda şuan bilgisayar ram yada ssd de sorun olabilir dedi)
rampage saılor kasa
rampage 600w psu

bütçem 15 bin tl civarı hangi upgradeler gider sizce (bütçenin hepsini kullanmasamda olur)

w11 format atacktım permissondan dolayı zar zor w11 kurulum aracı yukledım ordan attım sonra yazdırdım usb ye ama bılgısayarcıya goturdum artık ssd formatta atmamıştım kitler gibi bişeyler de olsun

Bence am5 geçsen fena olmaz

Bence şunlarla geçilebilir sonrada başka şeyleri yükseltirsin
Ram tekte alabilirsin çiftte sana kalmış
Anakart bu olabilir
İşlemci zaten biliyondur bu olabilir

hocma onun içen temmuz ağustosu beklıyorum yeni sistem dizeyim diyorum ama kaliteli alıp dizmek istiyorum 15 bın tl ye alacağım am5 te anakart düşük kalır ondan dolayı ağustos civarı elıme para geçınce kalıtelı bısey dızeyım dıyorum nasıp olursa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci olarak ikinci elden birşeyler çozebilirsin 1080p de fark ediyor

Kasa bunu alabilirsin c+
evet hocam kasayı bunu düşündüm işlemcidede 3500 bandında 5600 ler 1000 tl civarı verip 0 almak daha mantıklı geldi fansız 5500 fanı kullanırım dedim

Bence şunlarla geçilebilir sonrada başka şeyleri yükseltirsin
Ram tekte alabilirsin çiftte sana kalmış
Anakart bu olabilir
İşlemci zaten biliyondur bu olabilir
Bu am5 geçmek 12k fln tutuyor birde bu kasayı alırsanız tam bütçeniz oluyor çok iyi bir upgrade olur bence

Bu kasanın fanlarının argbsi içinde bu anakart daha iyi oluyor ergb gibi bişi vardı kasada

hocma onun içen temmuz ağustosu beklıyorum yeni sistem dizeyim diyorum ama kaliteli alıp dizmek istiyorum 15 bın tl ye alacağım am5 te anakart düşük kalır ondan dolayı ağustos civarı elıme para geçınce kalıtelı bısey dızeyım dıyorum nasıp olursa

evet hocam kasayı bunu düşündüm işlemcidede 3500 bandında 5600 ler 1000 tl civarı verip 0 almak daha mantıklı geldi fansız 5500 fanı kullanırım dedim
Fanda geminggende thermalrt al zaten cashback felan derken bedava oluyor

Bu am5 geçmek 12k fln tutuyor birde bu kasayı alırsanız tam bütçeniz oluyor çok iyi bir upgrade olur bence

Bu kasanın fanlarının argbsi içinde bu anakart daha iyi oluyor ergb gibi bişi vardı kasada
hocam am 5 e geçmeye 12 bın bandında para vemek istemiyorum zaten ağustos civarında 0 dan toplamayı dusunuyorum am5 ondan dolayı buna işlemci ssd gibi şeyler koymak istiyorum am5 e geçsem ssd aynı kalacak okuma yazma değeri düşük anakart 2 ram slotlu bıostar var 4 ram sltlu ama faz değerleri vs. çok iyi değil heralde onun için benı 2-3 ay idare edecek şekilde bir şey upgrade etsem daha iyi olacak gibi

Fanda geminggende thermalrt al zaten cashback felan derken bedava oluyor
hocam kuzenım stok fanla kullanılor 5600 ü okadarda dendiği gibi değil

Psu güven vermiyor hocam Nzxt C750 öneririm bütçeden dolayı ekran kartı değişemeyiz ama am5 e geçilebilir ek olarak daha kaliteli bir ssd de önerim olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,129
Üyeler
183,530
Son üye
Akif4254
Geri