Bende aynı sorular içerisindeyim dünkü 18k lık rx 9060xt 16gb lar alınır 20k+ ya alınmazSırf fsr 4 var diye alınır mı? karar veremedim 7700xt den geride saf güç olarak ama teknoljisi daha iyi karasız kaldım
Alınmaz az daha zorlayın 9 taksitle bunun gibi bir 5060 Tİ alın derim.Sırf fsr 4 var diye alınır mı? karar veremedim 7700xt den geride saf güç olarak ama teknoljisi daha iyi karasız kaldım
Niye hurda olsun anlamadımHurda. Hurda.
Kafa kafayalar zatenAlınmaz az daha zorlayın 9 taksitle bunun gibi bir 5060 Tİ alın derim.
İncelemelerde aralarındaki fark çok azÇöp..
5060 Ti çok daha iyi bir kart.
Hocam aralarındaki fark dediğiniz gibi az sizin için hangisi gönlünüze sindiyse onu alıp geçebilirsiniz.İncelemelerde aralarındaki fark çok az
RT performansı önemli günümüz için. RT oyunlarında 9060 XT fena patlamış. 2-3k daha verip 5060 Ti almak çok daha mantıklı olur.İncelemelerde aralarındaki fark çok az
Aslında 9060xt tam 7700xt ve 7800xt arasındaki bir kart ve 5060ti dan 3 5 fps az alıyor diye fazladan para vermek istemiyorum ama insanların kartı kötülemesi de sorgulatmıyor değil kafam karışıyor 18k ya sapphire varHocam aralarındaki fark dediğiniz gibi az sizin için hangisi gönlünüze sindiyse onu alıp geçebilirsiniz.
İnsanlar geneli güzel konuşurlar hocam boş ver.Aslında 9060xt tam 7700xt ve 7800xt arasındaki bir kart ve 5060ti dan 3 5 fps az alıyor diye fazladan para vermek istemiyorum ama insanların kartı kötülemesi de sorgulatmıyor değil kafam karışıyor 18k ya sapphire var
Katılıyorum, yurt dışı incelemeleri de gayet iyi.İnsanlar geneli güzel konuşurlar hocam boş ver.
Sen 9060XT al geç keyifine bak şimdiden güle güle kullan
Hayırlı bayramlar.