❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

dayanın beyler son 250 stok alacaz raad olun ^^

geçen de gördüm bu arkadaşı ben reklam yapıyordu şaşırtmadı
Wkskdkdkfk reklamını eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşın haksız yere ban yiyen diğer hesapları
Tek hesap varken ilk hesap örneğini vericem çoklu hesaptan ban yiyorum sonra yeni hesap açıyorum aktif olarak hesap sayısı 1 ban yiyorum böyle mantık mi olur ?

Wkskdkdkfk reklamını eyw

Tek hesap varken ilk hesap örneğini vericem çoklu hesaptan ban yiyorum sonra yeni hesap açıyorum aktif olarak hesap sayısı 1 ban yiyorum böyle mantık mi olur ?
şimdide yicez bani mantığa gorede neyse sağlık olsun iyi forumlar

1 ay ban yediğimde hesap açmıştım saniyesinde patladı hesap 🤣 ben de zeki sanıyordum kendimi adam için kaşarı olmus
üsluba dikkat

Bir yanda mouseun sayfasını açın f5 basın 1 tl olduğunda ödeme sayfasının olduğu sekmeye geçip garanti pay ile ödeyi tıklayın. Garanti pay bekletmiyor uygulamadan anında ödedim siteye düştü. Tabi bu sadece garanti bankasından kartı olanlara geçerli

Bir yanda mouseun sayfasını açın f5 basın 1 tl olduğunda ödeme sayfasının olduğu sekmeye geçip garanti pay ile ödeyi tıklayın. Garanti pay bekletmiyor uygulamadan anında ödedim siteye düştü. Tabi bu sadece garanti bankasından kartı olanlara geçerli
hocam allah aşkına sen cevapla stok ne zaman yenilenecek yav

Wkskdkdkfk reklamını eyw

şimdide yicez bani mantığa gorede neyse sağlık olsun iyi forumlar

üsluba dikkat
insanlara yardım ediyoruz diye ban yediğim Forum ilk defa goruyom

veririz hocam sıkıntı yok

Ekstra talep ye açtım herhangi bir dönüş zaten olmadı
hocam spawn olup mu geliyorsun sürekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri