taktik var mı hocam pc içindayanın beyler son 250 stok alacaz raad olun ^^
Wkskdkdkfk reklamını eywgeçen de gördüm bu arkadaşı ben reklam yapıyordu şaşırtmadı
Tek hesap varken ilk hesap örneğini vericem çoklu hesaptan ban yiyorum sonra yeni hesap açıyorum aktif olarak hesap sayısı 1 ban yiyorum böyle mantık mi olur ?
şimdide yicez bani mantığa gorede neyse sağlık olsun iyi forumlarWkskdkdkfk reklamını eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tek hesap varken ilk hesap örneğini vericem çoklu hesaptan ban yiyorum sonra yeni hesap açıyorum aktif olarak hesap sayısı 1 ban yiyorum böyle mantık mi olur ?
üsluba dikkat1 ay ban yediğimde hesap açmıştım saniyesinde patladı hesapben de zeki sanıyordum kendimi adam için kaşarı olmus
hocam allah aşkına sen cevapla stok ne zaman yenilenecek yavBir yanda mouseun sayfasını açın f5 basın 1 tl olduğunda ödeme sayfasının olduğu sekmeye geçip garanti pay ile ödeyi tıklayın. Garanti pay bekletmiyor uygulamadan anında ödedim siteye düştü. Tabi bu sadece garanti bankasından kartı olanlara geçerli
insanlara yardım ediyoruz diye ban yediğim Forum ilk defa goruyomWkskdkdkfk reklamını eyw
şimdide yicez bani mantığa gorede neyse sağlık olsun iyi forumlar
üsluba dikkat
Sepete ekle hocam ödeme ekranında bilgilerle gir kart vb bekle. 2. Sekmede fiyat değiştiği zaman dene.taktik var mı hocam pc için
veririz hocam sıkıntı yokBen anadoludayım bulamazsan birini alırım hocam scroll bozuldu benim mouse un
Ekstra talep ye açtım herhangi bir dönüş zaten olmadıinsanlara yardım ediyoruz diye ban yediğim Forum ilk defa goruyom
kral kart bilgilerini girdikten sonra mı bekldin yoksa sepette mi?Ödeme ekranında bekletip saat 12de yenileyip aldım sağol
Saat 1de ama tam saatte yenilenmiyordu benim pc saatine göre. Daha çok 30sn geçe yenileniyor. F5 at sürekli 1 olduğunda tamhocam allah aşkına sen cevapla stok ne zaman yenilenecek yav
hocam spawn olup mu geliyorsun sürekliveririz hocam sıkıntı yok
Ekstra talep ye açtım herhangi bir dönüş zaten olmadı
00.59 da başlarım valla f5 atmayaSaat 1de ama tam saatte yenilenmiyordu benim pc saatine göre. Daha çok 30sn geçe yenileniyor. F5 at sürekli 1 olduğunda tam