Öneri Oyunlar TR Dublaj Olmalı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Altyazı falan neyse de dublaj abartı. Ayrıca zaten adamların oyuna Türkçe dil desteği eklememesinin "sözde" nedeni oyunu satın almayıp korsan oynamamız. İlk önce insanlar oyun satın aldığını gösterecek ki yapımcı da ona göre o bölgeye dil desteği getirerek yatırımını yapsın. Aksi halde bu bölgeden bir talep göremezse altyazı bile eklenmez.
Türkçe yama atarız olur biter.

turklerin oyunlara para verdigine dair tek ornek stalker 2 bu videoda ve o da yanlis haber ama haberi yok arkadasin :)

kardesim bir oyunda danca veya fince olupta turkce olmamasinin tek sebebi turklerin bu ufacik ulkeler kadar bile oyunlara para harcamiyor olmasi. evet oyuncu kitlesi kalabalik. ozellikle pc tarafinda bu ulkelerin toplam nufusundan daha fazla oyucumuz vardir. ama para harcamiyorlar. butun mesele bu. para harcarlarsa bu sorun ortadan kalkar. nokta.

daha fazla cevap vermiyecem. hayirli geceler sana. insaallah protestonda basarili olursun...
TR'de korsan oyun oranı şuanda kesinlikle çok düşük tanıdığım herkes parasını verip alıyor oyunları.

Türkçe yama atarız olur biter.
Altyazıda sarmıyor gerçekten oda ruhsuz u4 tr dublaj muhteşem sarıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adını şanını duymadiğımız ulkeler boykot yaparak mi oyunlarina dublaj veya altyazi ekletmis hocam...
Bilmem onu hep yaptığını yapıyorsan birşeyler değişmiyor ise farklı yap.

TR'de korsan oyun oranı şuanda kesinlikle çok düşük tanıdığım herkes parasını verip alıyor oyunları.
Valla belli başlı isimleri önemli oyunlar dışında herkes indirim bekliyor verdiği paraya değmeme olasılığı olan oyunları. İndie oyunlara bir veriliyor paralar. Ne zaman forumlarda görsem ya oyunun koruması kalktı diye kaçak indiren var ya da indirime girdi diye paylaşım yapan var. Oyunu alıp merakla inceleyenler bile azaldı.

Ben artık bana altyazı getiren, getirmek isteyen, benim pazarıma uygun fiyata satmaya çalışana destek oluyorum. Oyunu da ekstra iyiyse etrafıma da o oyunu öneriyorum.

Altyazıda sarmıyor gerçekten
Bana göre çok daha iyi altyazı olması. Dublaj da tercih edenlere olmalı ama firmalara anlatamazsın derdini.

Altyazıyı bir alsak birçok oyunda, devamı gelir de. Altyazı bile getirmiyor birçoğu.

Valla belli başlı isimleri önemli oyunlar dışında herkes indirim bekliyor verdiği paraya değmeme olasılığı olan oyunları. İndie oyunlara bir veriliyor paralar. Ne zaman forumlarda görsem ya oyunun koruması kalktı diye kaçak indiren var ya da indirime girdi diye paylaşım yapan var. Oyunu alıp merakla inceleyenler bile azaldı.

Ben artık bana altyazı getiren, getirmek isteyen, benim pazarıma uygun fiyata satmaya çalışana destek oluyorum. Oyunu da ekstra iyiyse etrafıma da o oyunu öneriyorum.

Bana göre çok daha iyi altyazı olması. Dublaj da tercih edenlere olmalı ama firmalara anlatamazsın derdini.

Altyazıyı bir alsak birçok oyunda, devamı gelir de. Altyazı bile getirmiyor birçoğu.
İşte bu yüzden yaptığımızın tam tersini yapıp boykot etmeliyiz diye düşünüyorum.

Alt yazı daha iyi değil bana göre. Ozaman sokaktaki herkes bir not defteri taşısın anlamsız sözler söylesin azıyla. not defterine de asıl söylemek istediğini yazıp göstersin mantık buysa 👌durum vahim.

Alt yazı daha iyi değil bana göre. Ozaman sokaktaki herkes bir not defteri taşısın anlamsız sözler söylesin azıyla. not defterine de asıl söylemek istediğini yazıp göstersin mantık buysa 👌durum vahim.
Karakterlerin sesini doğal haliyle duyuyorum en azından. Altyazı da bilmediğim bir dilse anlamama yardımcı oluyor. Dublajlarda konuşmalardaki duyguyu, anlatılmak isteneni taşıyamama sorunu da var. Çok sağlam dublaj değilse çekilmiyor bile dinlenmesi. O yüzden altyazı her türlüsünde daha iyi. Dublaj da tercih edenlere güzel.

Herkesin tercihi farklı.

Karakterlerin sesini doğal haliyle duyuyorum en azından. Altyazı da bilmediğim bir dilse anlamama yardımcı oluyor. Dublajlarda konuşmalardaki duyguyu, anlatılmak isteneni taşıyamama sorunu da var. Çok sağlam dublaj değilse çekilmiyor bile dinlenmesi. O yüzden altyazı her türlüsünde daha iyi. Dublaj da tercih edenlere güzel.

Herkesin tercihi farklı.
Karakterler oyun karakteri doğal sesleri kısmı burada Geçersiz. Dil öğrenmek istesem dil kursuna giderim. Şahsen bilmediğim bir dilde duyarsam o duyguyu dahada anlayamam. Ama tabi zevkler renkler. Filmlerinde dublaj izliyorum ben.

ben sevmiyorum türkçe dublajı.türkçe alt yazılı daha iyi.türkkçe dublaj yüzüklerin efendisi filmi 3 lemesinde tam yerine oturmuştu.profesyonelce olmuştu.en berbatı crysis 2 oyunu idi.lazca dublaj.ula lı mula lı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,501
Üyeler
189,852
Son üye
ZoneMasteR